2013-05-23 16:08:22
Φωτογραφία για 23 εκ. και Λουκάκου δίνει η Τσέλσι για Γιλμάζ!
Αποφασισμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της, τον Μπουράκ Γιλμάζ είναι η Τσέλσι σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο.

Οι "blues" πριν από περίπου ένα μήνα διερεύνησαν τις προθέσεις των πρωταθλητών Τουρκίας για τον Μπουράκ Γιλμάζ.

Η "Tσιμ Μπομ" ενημέρωσε τους ανθρώπους της Τσέλσι πως αξιώνει τουλάχιστον 23.000.000 ευρώ προκειμένου να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Ο τουρκικός Τύπος υποστηρίζει πως η Τσέλσι επανήλθε προσφέροντας το παραπάνω ποσό αλλά και τον Ρομέλου Λουκάκου με την μορφή δανεισμού.

Από την πλευρά του, ο πρώτος σκόρερ του τουρκικού πρωταθλήματος με 24 γκολ εμφανίστηκε με πρόσφατες δηλώσεις του απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και χαρούμενος από την παρουσία του στη Γαλατασαράι.

"Είμαι πολύ χαρούμενος στη Γαλατασαράι. Έχω συμβόλαιο για άλλα πέντε χρόνια εδώ. Αν υπάρξει κάποια πρόταση για μένα είναι στο χέρι του συλλόγου το τι θα αποφασιστεί". 


Ο πρόεδρος των "λιονταριών", Ουνάλ Αϊσάλ ξεκαθάρισε πως θα παραχωρηθεί ο Μπουράκ Γιλμάζ σε περίπτωση που το ύψος της προσφοράς ικανοποιήσει την Γαλατασαράι.

"Έχουμε θέσει συγκεκριμένη τιμή για τον Μπουράκ Γιλμάζ. Θα σκεφτούμε το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή μόνο εάν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του συλλόγου και του ποδοσφαιριστή.

Αν ο Μπουράκ θέλει να φύγει και καλυφθούν οι απαιτήσεις μας τότε θα μπορούσαμε να συναινέσουμε σε σχετική πρόταση".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος φορ σκόραρε 8 γκολ σε 9 ματς στο Champions League. "Εάν μεταπηδήσω στο εξωτερικό θα ήθελα να πρόκειται για μεγάλο σύλλογο. Θα μου άρεσε να αγωνιστώ στην Αγγλία", ανέφερε ο Μπουράκ Γιλμάζ σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Γαλατασαράι τον ενέταξε στο δυναμικό της, το προηγούμενο καλοκαίρι δίνοντας 5.000.000 ευρώ στην Τραμπζονσπόρ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ