2013-05-23 16:06:52
Φωτογραφία για ''Κοιτάει'' Παπάζογλου η Τσάρλτον
Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν μετά τη συνάντηση που είχαν Μάνθος Πουλινάκης και Παύλος Δερμιτζάκης. Ενδιαφέρον από το εξωτερικό για Παπάζογλου.

Το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, είχε πολύωρη συζήτηση με τον νέο προπονητή της ομάδας, Παύλο Δερμιτζάκη, για όλα τα θέματα που αφορούν το αύριο της Κρητικής ομάδας.

Από αυτά που έγιναν γνωστά μπορούμε να πούμε πως η προετοιμασία, λογικά, θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου, ενώ κατά 90% το βασικό στάδιο θα γίνει στο εξωτερικό μετά τις 15 Ιουλίου.

Από εκεί και πέρα όλο το βάρος του νομικού επιτελείου έχει πέσει στο φάκελο της αδειοδότησης της ομάδας, που όπως είναι γνωστό απορρίφθηκε, αρχικά, από την ΕΠΟ. Στον ΟΦΗ θα προβούν σε όλες τις ενέργειες για να μην υπάρξει πρόβλημα στο δευτεροβάθμιο όργανο.

Ενδιαφέρον από Τσάρλτον

Κλείνοντας να πούμε πως ο εκπρόσωπος του Σάκη Παπάζογλου μίλησε σε αγγλικά ΜΜΕ και τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον πελάτη του, ο οποίος θεωρεί πως ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.


Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Τσάρλτον και άλλων συλλόγων από Αγγλία και Γερμανία, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Να θυμίσουμε πως ο Παπάζογλου δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός έτους ακόμα, ενώ υπάρχει ρήτρα 500.000 ευρώ.

Στον ΟΦΗ πάντως δεν πρόκειται να κλείσουν το δρόμο στον 25άχρονο επιθετικό, αρκεί βέβαια να υπάρξει και μία λογική πρόταση. Στο θέμα Παπάζογλου δεν αποκλείεται πάντως να έχουμε άμεσα εξελίξεις (εντός 48 ωρών δηλαδή).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ