2013-05-22 15:33:41
Φωτογραφία για Εξετάζει Πόι η ΑΕΚ
Ο Αργεντίνος επιθετικός Μάουρο Πόι, ανήκει στους ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΚ.

Ο αργεντινός επιθετικός με το ιταλικό διαβατήριο ανήκει στους ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΚ και να συνδυάσουν το όνομά του με την αναγέννησή της. Έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και η περίπτωσή του θα συζητηθεί.

Με τα ως σήμερα δεδομένα κι εφόσον δεν προκύψουν φοβερές και τρομερές τροποποιήσεις στους κανονισμούς μέσω της επικείμενης αναδιάρθρωσης, η ΑΕΚ θα έχει το δικαίωμα χρησιμοποίησης 4 κοινοτικών ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ιταλικό διαβατήριο διαθέτει και ο ακραίος επιθετικός Μάουρο Πόι ο οποίος έμεινε με δική του πρωτοβουλία ελεύθερος από τον Λεβαδειακό αν και είχε συμβόλαιο για επιπλέον ένα έτος. Σύμφωνα δε με πληροφορίες του aek1924.gr, ο αργεντινός ποδοσφαιριστής αυτοπροτάθηκε στην ΑΕΚ καθώς επιθυμεί να συνεχίσει τη καριέρα του σε αυτήν συνδυάζοντάς το όνομά του με την αναγέννησή της!

Ο Πόι βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2007 και ως το 2012 αγωνιζόταν στην Ξάνθη μετρώντας 115 συμμετοχές και 17 γκολ. Πέρυσι το καλοκαίρι πήγε στον Λεβαδειακό με τον οποίο "έγραψε" 19 επίσημα ματς.

Είναι περίπτωση που θα εξεταστεί καθώς και εμπειρία και ικανότητες διαθέτει, ενώ άρεσε στους ανθρώπους της ΑΕΚ το γεγονός ότι πήρε την πρωτοβουλία και έστησε τις γέφυρες επικοινωνίας με την Ένωση.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ