2013-05-22 15:30:14
Φωτογραφία για Τόμας Πρωτόπαπας: Η πρώτη ιατρική δήλωση - Δείτε το video
Για πρώτη φορά από τη μέρα που ο Τόμας Πρωτόπαπας μπήκε στην εντατική μονάδα του ΚΑΤ γίνεται ιατρική δήλωση. Μιλώντας στην κάμερα του STAR, ο κ. Μαχαίρας είπε τα εξής:

"Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Ήρθε βαρύτατα τραυματισμένος, χειρουργήθηκε, μπήκε στη μονάδα. Το ΚΑΤ είναι το μεγαλύτερο τραυματολογικό κέντρο των Βαλκανίων, έχει τεράστια εμπειρία στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Έγιναν τα πάντα που μπορούσαν να γίνουν. Δυστυχώς δεν είχαμε ευτυχές αποτέλεσμα.

Ένας άνθρωπος που είναι πολυτραυματίας και μπαίνει στη μονάδα είναι πολλαπλές οι επιπλοκές που μπορεί να του συμβούν και επομένως, κάποια στιγμή θα γίνει και λοίμωξη, θα γίνει το οίδημα εγκεφάλου, θα γίνουν χίλια δύο. Δεν είναι ένας συγκεκριμένος λόγος, είναι πολλαπλές οι βλάβες των οργάνων και η αποτυχία που οδηγεί στο μοιραίο.

Ήταν γενναία η μάχη που έδωσε και οι γιατροί ήταν από πάνω, παρά τις δυσκολίες που περνάμε, έστω και με ελλείψεις. Όλο το νοσοκομείο είναι συγκλονισμένο γιατί ήταν ένας νέος άνθρωπος και σαφώς δεν θέλουμε να έχουμε τέτοιες καταλήξεις".

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: zappit
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ