2013-05-21 20:03:11
Φωτογραφία για Ποιοι θέλουν να ντύσουν με «χρυσάφι» το μικρόφωνο του Tράγκα για τη νέα χρονιά
«Μήλον της έριδος» ο Γιώργος Τράγκας ανάμεσα σε Real FM 97,8 και ΣΚΑΪ 100,3. Ο εκδότης - δημοσιογράφος πέτυχε να εργάζεται ταυτόχρονα και στους δύο αντίπαλους. Στον Real FM, έχοντας τη δημοφιλέστερη εκπομπή του ραδιοφώνου και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το συγκρότημα του Νέου Φαλήρου θέλει να πάρει το Γιώργο Τράγκα από το Real FM έχοντας κάνει και πολύ υψηλή πρόταση για τα δεδομένα της εποχής, και να τον «κλειδώσει» στον ΣΚΑΪ, προκαλώντας σοβαρό πλήγμα στον ανταγωνιστή του. Οι κινήσεις αυτές εντάσσονται και σε ένα εσωτερικό πόλεμο στον ΣΚΑΪ για το ποιος θα χρεωθεί την πτώση του ραδιοφωνικού σταθμού.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου από την άλλη πλευρά θέλει να κλείσει την υπόθεση και να ανανεώσει το συμβόλαιο του με το Γιώργο Τράγκα, αλλά και εκείνο με την «Ελληνοφρένεια», για να διατηρηθεί ο σταθμός στην κορυφή, παράλληλα με άλλες βελτιώσεις στο πρόγραμμα τους.

Ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του είπε πως χρειάζεται «αγρανάπαυση» δηλώνοντας πως «δεν πουλάει τους φίλους του», αναφέροντας πως με το Νίκο Χατζηνικολάου συνεργάζονται επί 10 χρόνια.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ