2013-05-21 19:57:03
Φωτογραφία για Ολονύχτια μάχη στα βουνά του Ρεθύμνου - Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ζωοκλεφτών
Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νυχτερινή συνάντηση ζωοκλεφτών και αστυνομικών ανάμεσα στα χωριά Καβούσι και Αρκάδι, στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου και του ΤΑΕ βρέθηκαν... πάνω στο δρόμο δύο ζωοκλεφτών που μόλις είχαν αρπάξει ένα κοπάδι πρόβατα και τα οδηγούσαν προς τα Λιβάδια από ορεινό μονοπάτι. 

Οι αστυνομικοί στην προσπάθεια τους να αποτρέψουν τη ζωοκλοπή μπλόκαραν μονοπάτια και περάσματα προκειμένου να αναγκάσουν τους δύο ζωοκλέφτες να εγκαταλείψουν τα κλεμμένα πρόβατα και παράλληλα να μην μπει σε κίνδυνο καμία ανθρώπινη ζωή μέσα στη νύχτα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν σε μία προσπάθεια να ...δείξουν στους αστυνομικούς ότι οπλοφορούν και ότι δε θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα. Δέκα φορές πυροβόλησαν με πιστόλι οι ζωοκλέφτες στην πλευρά των αστυνομικών, λένε οι πληροφορίες. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί, έχοντας ειδική εντολή, πυροβόλησαν και εκείνοι εκφοβιστικά στον αέρα.


Μετά από αυτό το σκηνικό και ενώ η νύχτα δεν είχε φεγγάρι και αυτά γινόταν στο απόλυτο σκοτάδι, οι ζωοκλέφτες εγκατέλειψαν το κοπάδι και τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διωκτικών αρχών, συνεργοί τους πρέπει να τους παρέλαβαν μερικά χιλιόμετρα παρακάτω. Στο μεταξύ οι αστυνομικοί βρήκαν τα πρόβατα και τα παρέδωσαν στους δύο παθόντες οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση της αστυνομίας για την προανάκριση. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πάντως η προανάκριση αναμένεται να δώσει πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών καθώς επίσης και η χρήση των κινητών τηλεφώνων και οι κεραίες της κινητής τηλεφωνίας στην ευρύτερη περιοχή.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ