2013-05-21 19:59:23
Φωτογραφία για Ο Διαμαντίδης αποθεώνει τον Σπανούλη κι εκείνος τον Μπαρτζώκα
Η εντός γηπέδου αντιπαλότητα δεν επηρεάζει την αναγνώριση του ταλέντου. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο κατά πολλούς πιο ολοκληρωμένος παίκτης του μπάσκετ μετά τους Γκάλη, Γιαννάκη, πλέκει το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη.

«Ο λόγος που δεν πήγα στο ΝΒΑ είναι ότι πρώτον δεν υπήρχε καμία πρόταση, αλλά και δεύτερον θεωρώ ότι ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω», είπε με ταπεινότητα στην εκπομπή «Αυτοψία» που πρόκειται να προβληθεί τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και πρόσθεσε: «Εγώ δεν μπορώ να φτάσω μέχρι εκεί. Τα προσόντα τα δικά μου δεν ταιριάζουν να παίξουν εκεί... Θεωρώ, από τα τελευταία χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου, ένας παίχτης που μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ο μόνος Ελληνας».

Ο MVP του final 4 από την μεριά του, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας τόνισε πως είναι τιμή του πως μόνο εκείνος και ο μεγάλος Τόνι Κούκοτς έχουν από τρία βραβεία MVP και στη συνέχεια απένειμε τα εύσημα για το δεύτερο σερί τίτλο του Ολυμπιακού, στον Γιώργο Μπαρτζώκα.


«Του δίνω μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία», είπε και πρόσθεσε: «Το αξίζει. Ήρθε στην ομάδα μας σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Ηταν ταυτόχρονα τυχερός και άτυχος. Τυχερός γιατί παρέλαβε μια σπουδαία ομάδα με εξαιρετική ατμόσφαιρα και χημεία, αλλά άτυχος γιατί είναι πολύ δύσκολο να κοουτσάρεις τους πρωταθλητές Ευρώπης. Στην Ελλάδα υπάρχει πολλή πίεση, από τα ΜΜΕ και όχι μόνο. Είχαμε πίεση, δεχόμασταν κριτική, αλλά κατάφερε να κρατήσει την ομάδα ενωμένη, συγκεντρωμένη και ήρεμη. Πρόσθεσε νέα πράγματα στο παιχνίδι μας, ειδικά στο σετ παιχνίδι της επίθεσης. Εκανε εξαιρετική δουλειά και του αξίζει η αναγνώριση. Η συνεργασία μας είναι καταπληκτική και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος γι' αυτόν».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ