2013-05-21 11:48:02
Φωτογραφία για tο θέμα της Έκθεσης για τους μαθητές των ΕΠΑΛ: Οι επιρροές της διαφήμισης στην καθημερινή ζωή
Η διαφήμιση και οι επιρροές της στην καθημερινή ζωή του ανθρώπου ήταν το θέμα της έκθεσης το οποίο κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι των Ημερήσιων Επαγγελματικών Λυκείων, (ΕΠΑΛ), Ομάδα Α΄, στο πλαίσιο της εξέτασης στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, κατά την πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων γι΄αυτούς.

Για τους υποψήφιους των εσπερινών Επαγγελματικών (ΕΠΑΛ) το θέμα της έκθεσης περιστρεφόταν γύρω από τις συνέπειες της διείσδυσης των Νέων Τεχνολογιών στη ζωή μας.

Σήμερα, εν τω μεταξύ, ξεκίνησαν και οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων του γυμνασίου, που θα διαρκέσουν ως τις 14 Ιουνίου.

Οι επαναληπτικές εξετάσεων των μαθητών γυμνασίου θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Πρεμιέρα σήμερα και για τις προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄και Β΄τάξης του Λυκείου και τις απολυτήριες για τους μαθητές της Γ΄τάξης Λυκείου, για όσους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας.


Για τη μεγάλη πλειοψηφία όμως των μαθητών της Γ΄ Λυκείου που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, αυτές συνεχίζονται αύριο Τετάρτη με τη Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης και τη Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.

Τέλος, οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, αρχίζουν επίσης σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Πηγή: ΑΜΠΕ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ