2013-05-20 22:25:04
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ: ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ αποδυναμώνουν την προσπάθεια κατά της Χρυσής Αυγής
Την άμεση προώθηση και ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου ζήτησε η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, που συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, επικρίνοντας... παράλληλα εκ νέου τόσο τη ΝΔ όσο και το ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τη συνάντηση ο Γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Γιάννης Μανιάτης ανέφερε πως μέσα στη Βουλή θα συζητηθούν προτάσεις και προσθήκες.

Το ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνει ότι το νομοσχέδιο πρέπει να προχωρήσει χωρίς συμβιβασμούς, επισημαίνοντας πως «καμία συντηρητική λογική δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο».

Τονίζει ακόμη πως όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου οφείλουν να το στηρίξουν και βάλλει κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως διατυπώνουν αλληλοκατηγορίες «που στον βωμό της συντήρησης ενός ανιστόρητου διπολισμού με μικροκομματικούς στόχους, αποδυναμώνουν την αναγκαία κοινή προσπάθεια κατά του νεοναζισμού και των εκφραστών του, της Χρυσής Αυγής».

Το ΠΑΣΟΚ ζητεί ακόμη «να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα από το Προεδρείο της Βουλής – και με αλλαγή του Κανονισμού όπου αυτό απαιτείται – για έμπρακτες απαντήσεις απέναντι στην υποβάθμιση του Κοινοβουλίου από όπου και αν προέρχεται».

Στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ πέραν του Γραμματέα της ΚΟ, Γιάννη Μανιάτη, μετείχαν η εισηγήτρια της ΚΟ για θέματα του Υπ. Δικαιοσύνης Θ. Τζάκρη, το μέλος της Γραμματείας Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου Χ. Πρωτόπαπας και ο Γ.Γ. του Υπ. Εσωτερικών Γ. Ιωαννίδης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ