2013-05-20 22:12:03
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ Η ΜΙΝΙ... ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
Από διεθνείς θα «γεμίσει» την Τρίτη (21/5) το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ελλάδας στον Άγιο Κοσμά.

Συγκεκριμένα, στις 7 Ιουνίου το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λιθουανία και πολλοί διεθνείς είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν από την Τρίτη πρόγραμμα, προκειμένου να είναι έτοιμοι και στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος, ενόψει της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, το «παρών» στις προπονήσεις θα δώσουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Ορέστης Καρνέζης, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Μήτρογλου, Μιχάλης Σηφάκης και Γιούρι Λοντίγκιν, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν και οι:

Χοσέ Χολέβας, Στέλιος Μαλεζάς, Γιώργος Τζαβέλλας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Παναγιώτης Κονέ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Βασίλης Τοροσίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Κώστας Φορτούνης.

Ωστόσο, η παρουσία των παραπάνω διεθνών στις προπονήσεις δεν σημαίνει πως θα είναι στην αποστολή του Φερνάντο Σάντος στον αγώνα του Βίλνιους. Ο Πορτογάλος θα ανακοινώσει τους «εκλεκτούς» του την Παρασκευή 31 Μαΐου ύστερα από το φιλικό με την Εθνική Ελπίδων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ