2013-05-20 22:18:20
Φωτογραφία για Τέλος ο Μουρίνιο από τη Ρεάλ!
Κάτι που αναμενόταν εδώ και πολύ καιρό είναι πλέον οριστικό! Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ στη συνέντευξη Τύπου που δίνει αυτή τη στιγμή!

Λίγη ώρα πριν έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος της Ρεάλ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, με τα σενάρια περί ανακοίνωσης του "διαζυγίου" με τον Ζοσέ Μουρίνιο να "φουντώνουν". Σενάρια που τελικά επιβεβαιώθηκαν, καθώς λίγα λεπτά πριν ο Πέρεθ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φλορεντίνο Πέρεθ:

"Μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου πήραμε δύο αποφάσεις που θέλω να σας ανακοινώσω.. Η πρώτη είναι ότι μετά από συζητήσεις με τον τεχνικό μας, Ζοσέ Μουρίνιο, έχουμε καταλήξει στο να τελειώσει η συνεργασία μας στο τέλος της σεζόν. Ευχαριστώ τον Μουρίνιο για το έργο του και θέλω να του ευχηθώ καλή τύχη στο μέλλον. Με τον Μουρίνιο έχουμε κάνει σημαντικά βήματα σε αρκετούς τομείς" τόνισε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου για να συνεχίσει:


"Δεν είναι απόλυση του Μουρίνιο. Είναι κοινή απόφαση και των δύο πλευρών και δε θα υπάρξει χρηματική αποζημίωση. Ο Μουρίνιο πιστεύει ότι το καλύτερο είναι να φύγει από την ομάδα και συμφωνώ με τους λόγους που μου παρέθεσε. Εγώ προσωπικά ήθελα να συνεχίσει ο Μουρίνιο όμως η πίεση έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Στη Ρεάλ είμαστε περήφανοι γι' αυτή την πίεση όμως για τον Μουρίνιο είχε φτάσει σε αφόρητο επίπεδο".

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της βασίλισσας αναφέρθηκε στην προσφορά του Μουρίνιο αλλά και γενικότερα στην ομάδα: "Ο Μουρίνιο μας επέστρεψε εκεί που ανήκει η Ρεάλ. Πριν από έξι χρόνια, είχαμε πετύχει να προκριθούμε μόνο στο δεύτερο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα είμαστε ανάμεσα στους καλύτερους και παίξαμε και στον τελικό του Κυπέλλου. Το πρόβλημα είναι πως η Ρεάλ και η κουλτούρα της απαιτούν νίκες. Οι απαιτήσεις μας είναι μεγάλες και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το να ερχόμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να αποκλειόμαστε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρεάλ είναι περισσότερο ενωμένη από ποτέ, θυμόμαστε τι συνέβαινε στην ομάδα πριν από εννιά χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψουμε σε αυτό".

Επίσης, ο Πέρεθ τόνισε πως δεν έχει βρεθεί ακόμη ο αντικαταστάτης του "Special One" στον πάγκο της βασίλισσας: "Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τον νέο προπονητή της Ρεάλ. Θα το κοιτάξουμε τις επόμενες ημέρες. Δεν έχουμε υπογράψει κανένα προσύμφωνο και με κανέναν".

Τέλος, αναφέρθηκε συγκεκριμένα και στον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος είναι το πρώτο φαβορί να αναλάβει τη Ρεάλ: "Εκφράζω το μέγιστο σεβασμό για την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως και τα άλλα σωματεία. Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε μια συζήτηση στην οποία μας είπαν ότι Αντσελότι δεν θα αφήσει την ομάδα του και το σεβόμαστε αυτό. Είναι ένα θέμα που θα λύσουμε τις επόμενες ημέρες, οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα για την ώρα".
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ