2013-05-20 09:45:14
Φωτογραφία για ΜΠΟΝΟΒΑΣ : ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'
Στον «Γαύρο» μίλησε ο Ανδρέας Μπονόβας για τον σχεδιασμό του νέου Ολυμπιακού της σεζόν 2013-14, αλλά και για τους Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν και Σάμαρη.

Ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου επίσης, ανέφερε ότι πρέπει να φτιαχτεί ο Ολυμπιακός Β’, έτσι ώστε να «ψήνονται» οι νεαροί ποδοσφαιριστές από τα… σπλάχνα της ομάδας και να είναι έτοιμοι όταν τους δίνετε η ευκαιρία να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο ίδιος είχε αυτή την ιδέα πριν μερικά χρόνια, την οποία τότε την είχε μεταφέρει στον κ. Γιώργο Λούβαρη.

«Πρώτα απ’ όλα ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι καλύτερος τη νέα σεζόν και πρέπει -το κυριότερο- να κρατήσει έναν κορμό. Για εμένα χρειάζεται ενίσχυση στον άξονα, θέλει ένα καλό «δεκάρι», δυο καλά αμυντικά χαφ, έναν στόπερ και έναν ενδεκαδάτο τερματοφύλακα. Επίσης, οπωσδήποτε χρειάζεται ένα δεξί μπακ για να αντικαταστήσει το μεγάλο κενό που άφησε τον χειμώνα ο Βασίλης Τοροσίδης. Πρέπει να χτιστεί μια δυνατή και πολύ καλή ομάδα και πρέπει τα… θεμέλιά της να είναι γερά!


Για τους Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν και Σάμαρη έχω να πω ότι μπορούν αυτά τα παιδιά να παίξουν στον Ολυμπιακό, αρκεί να πάρουν τις κατάλληλες ευκαιρίες και κυρίως να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στα δεδομένα του Ολυμπιακού. Πολύ σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει έναν πρόεδρο με όραμα που θέλει να βελτιώνει συνεχώς την ομάδα κάθε χρόνο και να την γιγαντώσει στην Ευρώπη.

Ο κ. Μαρινάκης έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής πέντε τίτλους. Τρία πρωταθλήματα και δυο Κύπελλα και συνεχίζει. Επίσης, ρίχνει μεγάλο βάρος στο κομμάτι των ακαδημιών. Δεν θυμάμαι άλλη χρονιά να έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ 3-4 παίκτες από τα σπλάχνα του. Είναι μεγάλο επίτευγμα αυτό. Πρέπει όμως -για να τα λέμε και όλα- να βελτιωθεί το κομμάτι του σκάουτινγκ στον Ολυμπιακό. Πρέπει στην ομάδα να έρχονται παίκτες τύπου Μιραλάς και Τουρέ, οι οποίοι στο μέλλον θα έχουν μεταπωλητική αξία. Πρέπει ο Ολυμπιακός να κερδίζει από τις μεταγραφές που θα κάνει, ύστερα από λίγα χρόνια.

Επίσης, για να συνεχίσω με τις ακαδημίες, μετά την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού θα πρέπει να υπάρχει ο Ολυμπιακός Β’. Όπως δουλεύουν δηλαδή οι ισπανικές ομάδες. Θα πρέπει αυτή η ομάδα να έχει παίκτες από την ομάδα Νέων, να παίζει και αυτή 30 ματς τη χρονιά για το πρωτάθλημα και να δουλεύει όπως ακριβώς η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Οι παίκτες έτσι πρέπει να «ψήνονται» και να είναι έτοιμοι να ανέβουν και να παίξουν ποδόσφαιρο στην πρώτη ομάδα.

Όπως είχε γίνει και με τον Ελευθερόπουλο, ο οποίος δόθηκε δανεικός στην Προοδευτική, γύρισε και ο Ολυμπιακός είχε τερματοφύλακα για 10 χρόνια. Την πρόταση αυτή για τον Ολυμπιακό Β’ την είχα κάνει εγώ στον κ. Λούβαρη πριν από μερικά χρόνια. Τέλος, για τον Μίτσελ έχω να πω ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή στον Ολυμπιακό και περιμένω πολύ περισσότερα απ’ αυτόν του χρόνου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ