2013-05-20 09:40:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Ένταση κοντά στον Αστέρα όπου διέμεναν αστυνομικοί - Eπεισόδια και προσαγωγές
Στο πόδι βρέθηκε τα ξημερώματα η Πάτρα όταν ομάδα περίπου 30-40 ατόμων που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, προσπάθησε να επιτεθεί εναντίον δυνάμεων της αστυνομίας από την Αθήνα, που είχαν καταλύσει στο ξενοδοχείο Αστήρ.

Όλα ξεκίνησαν στις 2.30 τα ξημερώματα όταν οι αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο της πόλης και να επιτεθούν στους αστυνομικούς. Άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στα χέρια τους κρατούσαν ρόπαλα και μολότοφ.

Τελικά απωθήθηκαν με την συνδρομή των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων και η ομάδα των αντιεξουσιαστών διαλύθηκε και μπήκε για να κρυφτεί σε πολυκατοικίες της οδού Ρήγα Φεραίου αλλά και της Αράτου.

Στη συνέχεια ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ. σε διάφορα σημεία της πόλης και έχουν γίνει περισσότερες από δέκα προσαγωγές υπόπτων (πληροφορίες αναφέρουν ακόμη και για 15), ενώ ακόμη και αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έλεγχοι.

To απόγευμα είχαν προηγηθεί συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και σχεδόν ταυτόχρονα αντιφασιστική πορεία.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν, μετά από περιορισμένης έκτασης επεισόδια στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου, καθώς έφεραν ρόπαλα και άλλα αντικείμενα και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ