2013-05-20 09:33:11
Φωτογραφία για Πύργος: Του γύρισε η γλώσσα μέσα στο γήπεδο και... συνέχισε να παίζει!
Παρά λίγο τραγωδία στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανηλειακός - Χανιά.

Γύρω στο 60ό λεπτό, ο ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού, Γιάννης Σωτηρόπουλος, χτύπησε άθελά του με το πόδι τον ποδοσφαιριστή των Χανίων, Ψυχουντάκη, σε διεκδίκηση της μπάλας.

Όπως αναφέρει το patrisnews, από το χτύπημα ο Ψυχουντάκης έμεινε αναίσθητος καθώς του γύρισε η γλώσσα, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και να «παγώσουν» όλοι στο γήπεδο.

Ευτυχώς, η έγκαιρη επέμβαση των ιατρικών επιτελείων των δύο ομάδων απέτρεψε τα χειρότερα, ενώ τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη προσέφερε και γιατρός που βρισκόταν στις κερκίδες.

Ύστερα από δέκα περίπου λεπτά, ο Ψυχουντάκης σηκώθηκε κερδίζοντας το χειροκρότημα από όλους τους φιλάθλους του γηπέδου. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ζητώντας να συνεχίσει τον αγώνα, κάτι που συνέβη!

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά ο προπονητής του τον έκανε αλλαγή, εν μέσω νέων χειροκροτημάτων Όπως γράφει το οlympiasports οι φίλοι του Πανηλειακού ξέσπασαν φωνάζοντας συνθήματα κατά των τοπικών πολιτικών φορέων για την έλλειψη ασθενοφόρου.

φωτό από olympiasports
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ