2013-05-17 21:26:04
Φωτογραφία για ΝΑ... ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
Τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας θέλει να διατηρήσει η Βουλιαγμένη η οποία εξασφάλισε θέση στον τελικό της διοργάνωσης επικρατώντας του Αργοστολίου στον ημιτελικό του Final 4.

Όπως τόνισε ο προπονητής των «μπέμπηδων», Τεό Λοράντος, τα ψέματα τελείωσαν και ήρθε η ώρα να διατηρηθούν τα κεκτημένα.

«Θέλω να δώσω αρχικά συγχαρητήρια στην ομάδα, τους παράγοντες, τον προπονητή και τους παίκτες του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου. Δεν αναφέρομαι στο σημερινό παιχνίδι, αλλά στην προσπάθεια που καταβάλουν τα τελευταία χρόνια. Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου πραγματοποιεί σπουδαίο έργο στο πόλο και τους εύχομαι να βρουν τη δύναμη και τα μέσα για να κάνουν γνωστό το όνομα του νησιού τους στην... πολιστική Ευρώπη. Και σήμερα ο ΝΟΑ ήταν πολύ καλός, αξιοποίησε μια αδικαιολόγητη χαλαρότητα δικιά μας στις πρώτες περιόδους του αγώνα κι έμεινε στο παιχνίδι για μεγάλο διάστημα», είπε ο τεχνικός του ΝΟΒ και συνέχισε:


«Από την πλευρά μου έχω να πω ότι η ομάδα μου είχε το μυαλό της στον αυριανό τελικό και έκανε πολλά λάθη στην αρχή του αγώνα. Όταν βρήκαμε το ρυθμό μας, δικαιώσαμε το ρόλο του φαβορί και βρεθήκαμε δίκαια στον τελικό. Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι. Τα ψέματα τελείωσαν. Πρέπει να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή. Φυσικά και δεν υπάρχει φαβορί στο αυριανό παιχνίδι. Γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα μας και τα μειονεκτήματά μας απέναντι στον Ολυμπιακό».

Ο πολίστας της Βουλιαγμένης, Μανώλης Μυλωνάκης, σχολίασε με τη σειρά του για το ματς με το Αργοστόλι αλλά και για τον επικείμενο τελικό: «Στην αρχή του αγώνα, το μυαλό μας δεν ήταν στην πισίνα, αλλά στον αυριανό τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό μας υποχρέωσε να κάνουμε αδικαιολόγητα λάθη και να κρατήσουμε τον αντίπαλο για μεγάλο χρονικό διάστημα στη διεκδίκηση της νίκης. Αύριο, απέναντι στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών. Η Βουλιαγμένη, εάν πιάσει την απόδοση που μπορεί, είναι σε θέση να κατακτήσει το τέταρτο κύπελλο στην ιστορία της. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ