2013-05-17 16:00:23
Φωτογραφία για ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ : ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ... ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ
Για την μεγάλη επιτυχία του Νηρέα Λαμίας να προκριθεί στο F-4 του Κυπέλλου Ελλάδα που ξεκινά σήμερα (17/5) στη Λαμία, μίλησε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου με συνέντευξη του στον «Sentra 103,3».

O 37χρονος πολίστας αποκάλυψε επίσης ότι έχει αποδεχθεί πρόταση από ομάδα πόλο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας προκειμένου να αναλάβει προπονητής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χατζηθοεδώρου :

Για το πώς κατάφερε ο Νηρέας, ομάδα της Α2 να προκριθεί στον F-4 του Κυπέλλου: «Είναι η ιστορικότερη στιγμή για την ομάδα αυτή. Κάτι το οποίο ξεκινήσαμε για πλάκα και στην αρχή είδαμε ως χόμπι. Μαζευτήκαμε πολλοί και καλοί αθλητές, έστω και σε προχωρημένη ηλικία, φτιάξαμε ένα ισχυρό ρόστερ για την Α2 και εκτός του στόχου ανόδου που είχαμε θέσει ήρθε και αυτή η πρόκριση στο final-4 του Κυπέλλου».

Για το πώς πείστηκε να πάει στην Νηρέα Λαμίας: «Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ανακοίνωσα ότι αποχωρώ από την ενεργό δράση. Μετά πέσαν πάνω μου οι ιθύνοντες του Νηρέα και με παρακάλεσαν να βοηθήσω την ομάδα. Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων η παρουσία μου είναι διακριτική. Θέλω να απολαμβάνω τα ματς. Ωστόσο φτάσαμε να διεκδικούμε το Κύπελλο. Κακά τα ψέματα η ομάδα δεν είναι προπονημένη όσο πρέπει. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε, και να παίξουμε για τον κόσμο μας»


Για το αν ο Νηρέας Λαμίας μπορεί να αποκλείσει τον Ολυμπιακό στον αποψινό ημιτελικό; «Θαύματα δεν γίνονται. Ο Ολυμπιακός έχει το πληρέστερο ρόστερ από όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Επίσης η Βουλιαγμένη είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Περιμένουμε την επικράτηση του Ολυμπιακού. Βεβαίως είναι περίεργο αυτό να το ακούς από το στόμα μου αφού δεν μου αρέσει να χάνω. Ωστόσο ξέρουμε μέχρι που φτάνει η ομάδα μας και απέναντί μας έχουμε ένα μεγαθήριο.»

Για την προσπάθεια του Νηρέα φέτος και το αν θα συνεχίσει και του χρόνου: «Από άποψη ονόματος, αν πριν από πέντε χρόνια μάζευες όλα αυτά τα παιδιά θα λέγαμε ότι πάμε να κάνουμε κάτι καλό στην Α1. Τώρα βεβαίως δεν γίνεται αυτό. Οσον αφορά εμένα όχι, δεν θα σας ταλαιπωρήσω και του χρόνου (γέλια). Εχω άλλους επαγγελματικούς στόχους, να γίνω προπονητής. Αν και δεν τον είχα στο μυαλό μέχρι και πριν από λίγο καιρό. Εχω δεχθεί πρόταση από μια ομάδα από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Εχω ετοιμάσει τα πράγματά μου, όμως πρέπει να ρυθμίσω και κάποια άλλα πράγματα, όπως την άδεια μου από το λιμενικό. Αν την πάρω ίσως χρειαστεί να παραιτηθώ από το σώμα. Είχα προτάσεις και από 1-2 ελληνικές ομάδες, τις οποίες ευχαριστώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ