2013-05-17 15:53:03
Φωτογραφία για Ενεχυροδανειστής αγόραζε κλεμμένα χρυσαφικά από ανήλικο
Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 52χρονος υπάλληλος ενεχυροδανειστηρίου στην Τρίπολη που διαπιστώθηκε ότι είχε αγοράσει κοσμήματα από έναν ανήλικο τσιγγάνο, ο οποίος τα είχε κλέψει από το σπίτι μιας 84χρονης.

Μάλιστα, στο μαγαζί βρέθηκαν και αρκετά άλλα χρυσαφικά και κοσμήματα η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Στο ενεχυροδανειστήριο οδηγήθηκαν οι άνδρες της Ασφαλείας όταν συνέλαβαν τον 14χρονο δράστης της κλοπής και ομολόγησε ότι είχε πουλήσει τα κλοπιμαία αντί 200 ευρώ τα οποία βρέθηκαν πάνω του και κατασχέθηκαν. Στο κατάστημα βρέθηκε μόνο ένα μέρος των κοσμημάτων τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Τα υπόλοιπα φαίνεται πως τα έχει πάρει ένας συνεργός του ανήλικου τσιγγάνου, μαζί με τον οποίο διέρρηξε το σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας. Η ταυτότητα του δεύτερου δράστη δεν έχει γίνει γνωστή και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του.

Η έρευνα για την εξιχνίαση της δράσης των δυο νεαρών συνεχίζεται, ενώ ο 14χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης και του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή. Μαζί του παραπέμφθηκε και ο υπάλληλος του ενεχυροδανειστηρίου, που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Στο κατάστημα κατασχέθηκαν και 1.450 ευρώ ως μέσο για την απόκτηση προϊόντων εγκλήματος.
on-news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ