2012-04-04 04:29:04
Φωτογραφία για Ανοίγει τις πύλες του το πρώτο στρατόπεδο λαθρομεταναστών (αμέσως μετά το Πάσχα)
Λίγο μετά το Πάσχα θα λειτουργεί στην Αττική το πρώτο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, όπως δήλωσε την Τρίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Το κέντρο στην Αμυγδαλέζα είχε δημιουργηθεί ήδη επί  υπουργίας μου και καταργήθηκε αργότερα από το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε από πλευράς του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε πως επί κυβερνήσεως Καραμανλή δημιουργήθηκαν τέσσερα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών και είχαν εξασφαλιστεί χρήματα για άλλα τέσσερα.

Ωστόσο, όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος, η προσπάθεια αυτή για μια ακόμη φορά ανακόπηκε από το ΠΑΣΟΚ που το θυμήθηκε τώρα προεκλογικά.

Το κέντρο φιλοξενίας της Αμυγδαλέζας θα βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις των αστυνομικών σχολών και θα έχει χωρητικότητα 5.500 ατόμων. Για το σκοπό αυτό έχουν τοποθετηθεί 360 τολ των 16 ατόμων το καθένα, ενώ οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου ολοκληρώθηκαν την Τρίτη και, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο επόπτης των εργατών, την εργολαβία για το κέντρο των μεταναστών ανέλαβε... αλλοδαπός.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κάτοικοι του δήμου Αχαρνών αντιδρούν έντονα στην εγκατάσταση του χώρου στην περιοχή τους. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O Καμίνης θυμήθηκε την Αθήνα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O Καμίνης θυμήθηκε την Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ