2013-05-16 11:46:05
Φωτογραφία για Σουρωτήρι ο νέος ασφαλτοτάπητας του αυτοκινητοδρομίου Σερρών
Απίστευτο. Ο νέος ασφαλτοτάπητας του αυτοκινητοδρομίου Σερρών, που παραδόθηκε προς χρήση μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, είναι διάτρητος από παντού.

Η κατάσταση τείνει να φτάσει στο απροχώρητο, με τους αρμόδιους να ζητούν από τις αθλητές να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις για να μπουν στο χώρο του αυτοκινητοδρομίου και να προπονηθούν με … δική τους ευθύνη.

Την ίδια ώρα, με μηνύσεις απειλούν αθλητές που βρέθηκαν αυτές τις μέρες στις Σέρρες, για προπονήσεις. Την Τρίτη (14/5) με δηλώσεις του στο ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, αθλητές και παράγοντες από Λέσχες Αυτοκινήτων από άλλες περιοχές της χώρας, εξέφρασαν τα παράπονα τους για την κακή κατάσταση του ασφαλτοτάπητα, ενώ ζημιά στην πόλη των Σερρών προκάλεσε η ακύρωση διαμονής 600 περίπου ατόμων, αθλητών και συνοδών, που είχαν προγραμματίσει να προπονηθούν στο αυτοκινητοδρόμιο.

Μιλώντας στο ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕ ο πρόεδρος του Δ.Σ του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών Ευστράτιος Δημητρίου, παραδέχτηκε πως ο ασφαλτοτάπητας έχει σοβαρά προβλήματα και πως έχει απευθύνει ερώτημα στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Σερρών, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τους λόγους που αν και το έργο παραδόθηκε πρόσφατα, εν τούτοις κατέληξε στη σημερινή άσχημη και επικίνδυνη κατάσταση.

infoserres.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ