2013-05-16 11:40:43
Φωτογραφία για Ηλεία: Χειρουργικό…χτύπημα στον Aγροτικό Συνεταιρισμό Τραγανού
Πολύ καλά… «διαβασμένοι» και ακόμα καλύτερα προετοιμασμένοι φαίνεται ότι ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που «χτύπησαν» τις αποθήκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τραγανού τα ξημερώματα της Τετάρτης, καθώς όχι μόνο έστησαν ολόκληρη «επιχείρηση» για να βάλουν το αυτοκίνητό τους μέσα στον χώρο τον Συνεταιρισμού, ώστε να μπορούν να «φορτώσουν» με μεγαλύτερη ευκολία, αλλά «ήξεραν» και πού θα «χτυπήσουν» και τι ακριβώς θα πάρουν!

Οι άγνωστοι διαρρήκτες έκοψαν τη μεταλλική περίφραξη ενός διπλανού χωραφιού, ενώ στη συνέχεια έκοψαν την περίφραξη και του Αγροτικού Συνεταιρισμού, «ξηλώνοντας» και μία από τις μεταλλικές κολόνες, προκειμένου να μπορέσουν να «παρκάρουν» το αυτοκίνητό τους δίπλα από τον χώρο των αποθηκών!

Παρά το γεγονός ότι ήταν νύχτα, οι αποθήκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού είναι σχετικά πολλές και οι πόρτες τους είναι ακόμα περισσότερες, οι άγνωστοι διαρρήκτες «επέλεξαν» συγκεκριμένη πόρτα συγκεκριμένης αποθήκης, μέσα στην οποία φυλάσσονταν τα πιο ακριβά αγροεφόδια!


Το βαρύ λουκέτο της πόρτας δεν μπόρεσε να «αντισταθεί», με τους άγνωστους διαρρήκτες να μπαίνουν μέσα στην αποθήκη και να κατευθύνονται σε… συγκεκριμένα πράγματα. Για την ακρίβεια, οι διαρρήκτες «σήκωσαν» όλο τον σπόρο του αραβόσιτου που υπήρχε στην αποθήκη, ενώ «άδειασαν» τις παλέτες και τα ράφια από δύο συγκεκριμένα φυτοφάρμακα, τα Nemathorin και τα Mocap, που είναι και τα πλέον ακριβά.

Μάλιστα οι «νυχτερινοί επισκέπτες» των αποθηκών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τραγανού «ξεπακετάρισαν» τα φυτοφάρμακα από τις συσκευασίες τους, αφήνοντας πίσω τις παλέτες και τα πλαστικά, ενώ για να τα μεταφέρουν μέχρι το αυτοκίνητό τους χρησιμοποίησαν… ένα καρότσι στο οποίο οι εργαζόμενοι του Αγροτικού Συνεταιρισμού συγκεντρώνουν τα σκουπίδια!

«Η διάρρηξη αυτή πραγματικά μας γεννά διάφορα ερωτηματικά, καθώς φαίνεται ότι ήταν καλά σχεδιασμένη και προετοιμασμένη και οι διαρρήκτες ήξεραν τι έκαναν και που πήγαιναν» είπε στο patrisnews.com ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τραγανού κ.Ανδρέας Τσουκαλάς και συνέχισε: «Ενημερώσαμε την Αστυνομία και την Ασφάλεια στην Αμαλιάδα και φυσικά θα υποβληθεί μήνυση, χωρίς ωστόσο να τρέφουμε καμία ιδιαίτερη ελπίδα ότι θα βρεθούν τα κλοπιμαία που η αξία τους ξεπερνά τα 8.350 ευρώ. Μας κάνει όμως πραγματικά εντύπωση το γεγονός ότι οι διαρρήκτες πήγαν κατευθείαν σε αυτά τα φάρμακα που είναι ιδιαίτερα ακριβά και δεν πλησίασαν καν τα άλλα. Όλα αυτά δείχνουν ότι μιλάμε για ανθρώπους που γνώριζαν καλά και τον χώρο και τα αγροεφόδιά μας».

Σημειώνεται τέλος ότι νωρίς το πρωί συνεργείο της Σήμανσης της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αμαλιάδας «χτένισε» τον χώρο για την ανακάλυψη αποτυπωμάτων ή άλλων στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη των «ταυτοτήτων» των δραστών, ενώ το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας έχει εξαπολύσει τις έρευνές του προς κάθε κατεύθυνση.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ