2013-05-15 11:41:25
Φωτογραφία για Σκέφτεται απόλυση Γιολ η Φούλαμ-Πογιέτ το φαβορί
Την απόλυση του Μάρτιν Γιολ έχουν αρχίσει να σκέφτονται στη Φούλαμ με τον Γκας Πογιέτ να θεωρείται το πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει αν υπάρξει διαζύγιο με τον Ολλανδό.

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στη Φούλαμ για τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρώσει η ομάδα τη χρονιά.

Οι "κότατζερ" έχουν έξι ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία επτά παιχνίδια τους και λόγω αυτού έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπο του Μάρτιν Γιολ.

Μπορεί τελικά οι Λονδρέζοι να σώθηκαν λόγω της ήττας της Γουίγκαν από την Άρσεναλ, όμως, τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών μόνο ανησυχητικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Ο Ολλανδός συμφώνησε για τη μονοετή επέκταση του συμβολαίου του πριν από λίγο καιρό, αλλά τα πάντα είναι ρευστά. Συν τοις άλλοις υπάρχουν φήμες πως έχει έρθει σε σύγκρουση με τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Άλιστερ Μάκιντος.

Ήδη το πρώτο όνομα για να διαδεχτεί τον Γιολ έχει βγει στη δημοσιότητα και είναι σύμφωνα με την "Telegraph" ο Γκας Πογιέτ. Η Μπράιτον με την ήττα της από την Κρίσταλ Πάλας ολοκλήρωσε μία ακόμη χρονιά χωρίς να ανεβεί στην Premier League. Ο Ουρουγουανός είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με αυτό, ενώ θεωρεί πως η διοίκηση δεν τον στηρίζει οικονομικά.

Έτσι δεν αποκλείεται να αποχωρήσει αν δεν πειστεί πως θ' αλλάξει κάτι. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους προπονητές της Championship, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά καιρούς ομάδες της Premier League, ενώ είχε τη δυνατότητα να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία τόσο φέτος με την πρόταση που του έκανε η Ρέντινγκ όσο και πέρυσι όταν τον είχαν προσεγγίσει οι Γουλβς.

Τέλος, ο Γιολ ήταν ο άνθρωπος που πίστεψε στον Γιώργο Καραγκούνη και ενδεχόμενη φυγή του ίσως επηρεάσει και την όποια απόφαση πάρει για το μέλλον του ο Έλληνας μέσος.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ