2013-05-13 13:06:04
Φωτογραφία για Λευκό ποινικό μητρώο είχε ο 49χρονος που συνελήφθει για ασέλγεια σε 17χρονο αγόρι
Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ο 49χρονος που συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω να επιδίδεται σε ερωτική πράξη στο σπίτι του με ανήλικο.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, έχει σχηματιστεί δικογραφία με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση. Η σύλληψή του έγινε μετά από παρακολούθηση που ακολούθησε καταγγελία που είχε κατατεθεί πρόσφατα στην Ασφάλεια Κέρκυρας, ενώ η συνεύρεση του 49χρονου με τον ανήλικο γινόταν εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου.

Ο συλληφθείς, συμβασιούχος υπάλληλος σε δημοτική υπηρεσία, ασχολούταν εδώ και χρόνια με το άθλημα του κρίκετ όπου παλαιότερα ως παίκτης και τα τελευταία χρόνια ως βοηθός προπονητή, είχε για μικρό διάστημα συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία. Όπως υπογράμμισε στην ΕΡΑ Κέρκυρας σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ, Ιωσήφ Νικήτας, ο συγκεκριμένος δεν αποτέλεσε ποτέ βασικό προπονητή οποιασδήποτε ομάδας αλλά βοηθούσε, κυρίως ερασιτεχνικά, σε προπονήσεις διαφόρων ομάδων επειδή κατείχε δύο διπλώματα προπονητικής που απέκτησε στην Μ. Βρετανία από τη Διεθνή Ομοσπονδία Κρίκετ.


Μάλιστα, σήμερα το πρωί ο κ. Νικήτας σκοπεύει να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα κατά όσων διαδίδουν ή δημοσιεύουν δήθεν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, γνώση της ΕΛΟΚ για το παρελθόν του 49χρονου ή για ύποπτη συμπεριφορά, επισημαίνοντας ότι τη μοναδική φορά που συνεργάστηκε επίσημα με τον συλληφθέντα ήταν με σύμβαση 8 μηνών εδώ και αρκετά χρόνια και αφού είχε κατατεθεί αντίγραφο ποινικού μητρώου το οποίο ήταν λευκό.

Γιάννης Ανδριώτης-ert
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ