2013-05-13 13:00:11
Φωτογραφία για Tρεις ανήλικοι ΡΟΜΑ χόρευαν δυο μέρες Πύργο και Αμαλιάδα – Συνελήφθησαν μετά από τέσσερις κλοπές αυτοκινήτων
Με άδεια από τις φυλακές ανηλίκων ήταν κάποιοι από τους τρεις ανήλικους ΡΟΜΑ που συνελήφθησαν χθες το πρωί στον Κάμπο μετά από τέσσερις κλοπές αυτοκινήτων σε διάφορά σημεία της Ηλείας. Ήταν οι ίδιοι που είχαν προκαλέσει τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό γυναίκας οδηγού στην Αμαλιάδα το πρωί του Σαββάτου και αναζητούνταν από τις Αρχές σε όλη την Ηλεία.

Οι δράστες ηλικίας 14, 16 και 17 ετών που κατοικούν σε καταυλισμό στην περιοχή της Κεραίας στον Πύργο κυριολεκτικά «ξεσάλωσαν» το Σαββατοκύριακο. Το πρωί του Σαββάτου έκλεψαν ένα αυτοκίνητο μάρκας Ford Sierra από τον Πύργο. Με αυτό ξεκίνησαν βόλτες προς την Αμαλιάδα και περίπου στις 12 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Φραγκαβίλας και Δαλιάνη, παραβίασαν το στοπ και συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα.

Εγκατέλειψαν τρέχοντας το χώρο και αναζήτησαν άμεσα ένα άλλο μέσο διαφυγής… πάλι κλέβοντας ένα αυτοκίνητο από την περιοχή της Αμαλιάδας. Βρήκαν αυτή τη φορά ένα Hyundai Coupe με το οποίο συνέχισαν τις βόλτες τους όχι όμως για πολύ, αφού το εγκατέλειψαν και αυτό στην περιοχή των Σαβαλίων.


Οι τρεις ανήλικοι έφτασαν στη συνέχεια έως την περιοχή της Γαστούνης, πέρασαν από τον καταυλισμό ομόφυλών τους – όπου άφησαν εκεί τον ένα της παρέας και έπειτα οι άλλοι δύο έκλεψαν από την περιοχή, ακόμα ένα αυτοκίνητο μάρκας Seat Ibiza, το οποίο και εγκατέλειψαν στο δρόμο Αμαλιάδας – Καρδαμά. Στη συνέχεια άγνωστο με ποιο μέσο επέστρεψαν και πάλι στον Πύργο.

Το πρωί της Κυριακής συνέχισαν το ίδιο «τροπάρι» οι δύο από τους δράστες. Αυτή τη φορά βρέθηκαν στην περιοχή των Βυτινεϊκων κοντά στο Σκουροχώρι Πύργου, απ’ όπου μπροστά τα μάτια του ιδιοκτήτη έκλεψαν ένα Nissan Navara. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές όπου ξεκίνησε καταδίωξη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου. Έφτασαν έως τη Γαστούνη και στη συνέχεια στην προσπάθειά διαφυγής τους από τους αστυνομικούς, πήραν ξανά πορεία για Πύργο.

Στο ύψος του κοσμικού κέντρου Δεμίρης, έστριψαν αριστερά και προσπάθησαν να κρυφτούν σε καλλιέργειες, όμως οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν. Μαζί τους και ο τρίτος της παρέας μέσα σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στη Γαστούνη.

Κατά την προανάκριση προέκυψαν όλα τα παραπάνω, για τη δράση τους και πλέον αντιμετωπίζουν την κατηγορία των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ