2013-05-13 13:04:40
Φωτογραφία για Δωδώνη - Ο δήμαρχος μοιράζει λεφτά...!!!
Όταν ο ΠΑΣΟΚοτραφής δήμαρχος Δωδώνης δεν προσπαθεί κάθιδρος [φωτο] να πείσει τους κατοίκους  για τα… καλά της  λειτουργίας εργοστασίου αποβλήτων, κάνει τον κουβαρντά.

 Ο τοπικός άρχων Κατσανάκης...

εξέδωσε εντάλματα πληρωμής συνολικού ποσού  56.000 € ,για έξοδα κίνησης  (γενικά ) των προέδρων  τοπικών συμβουλίων του παλαιού καποδιστριακού Δήμου Αγ. Δημητρίου (τόπος καταγωγής του).

Τα εντάλματα  εστάλησαν για θεώρηση  στην επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου .η οποία ζήτησε τα πρακτικά των δημοτικών συμβουλίων  όπου θα αποδεικνυόταν οι συμμετοχές των προέδρων στις συνεδριάσεις.  Όμως καθώς επρόκειτο για έξοδα «μαϊμού» ουδέποτε έστειλε τα πρακτικά ο δήμος και  η επίτροπος επέστρεψε αθεώρητα τα εντάλματα.

Παρ’ όλα αυτά ο Δήμος  παρέδωσε στους  «δικαιούχους» τα εντάλματα οι οποίοι και  έτσι πέτυχαν  την έκδοση διαταγών πληρωμής, τις οποίες ποτέ δεν προσέβαλε ο δήμος με αποτέλεσμα αυτές να καταστούν αμετάκλητες.

Ο… κουβαρντάς Δήμαρχος  είναι … αναγκασμένος τώρα να πληρώσει 80.000 € με τόκους και έξοδα και φυσικά όχι από την τσέπη του.

Και μέσα σ όλα τα άλλα πρόσφατα  έκανε αγορά αυτοκινήτων (τζιπ) για τις μετακινήσεις των αντιδημάρχων και του ιδίου  …λεφτά υπάρχουν για τον Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ