2013-05-12 05:25:03
Φωτογραφία για Ρομπότ που σου λέει αν μυρίζει η αναπνοή σου
Έστω ότι έχετε μία σημαντική συνάντηση ή ένα σπουδαίο ραντεβού. Σίγουρα είναι δύο από τις περιπτώσεις που θέλετε να ξέρετε αν το στόμα σας βρωμάει.

Τώρα πλέον, τη “βρωμοδουλειά” δε χρειάζεται να την κάνουν οι συγγενείς και φίλοι σας, αφού δημιουργήθηκε ρομπότ ειδικά για το λόγο αυτόν.

Η ιαπωνική εταιρεία CrazyLabo σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της χώρας, έφτιαξαν το ρομπότ που, στην εμφάνιση, είναι κάτι μεταξύ μπουλντόγκ και γυναικείου κεφαλιού.

Η χρήση του, απλή.Πλησιάζετε το “πρόσωπο” και αυτό μυρίζει την αναπνοή σας, βαθμολογώντας την σε μία κλίμακα από το ένα μέχρι το τέσσερα.Στην περίπτωση που τα πράγματα είναι πολύ άσχημα το ρομπότ λιποθυμάει.Αν όλα είναι καλά, χώνει τη μύτη του μέσα στο στόμα σας,επιβραβεύοντάς σας, κατά κάποιο τρόπο.

Το όνομα αυτού, είναι Καόρι που σημαίνει “άρωμα” ή “μυρωδιά”.Αλλά δεν είναι πάντα ευγενικό, αφού μιλάει κιόλας.Αν βρωμάει η αναπνοή σας θα σας πει “Μπλιάχ!Η αναπνοή σου είναι πολύ κακή” ή “Φύγε,δεν μπορώ να αντέξω” και “Πάρε θέση για επείγον” πριν λιποθυμήσει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι ΗΠΑ «αδειάζουν» Ερντογάν
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι ΗΠΑ «αδειάζουν» Ερντογάν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ