2013-05-11 11:40:45
Φωτογραφία για Στη λίστα της Μπαρτσελόνα Ρόις και Γκιουντογάν
Στη λίστα της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Μάρκο Ρόις, ενώ αρέσει και ο Ιλκάι Γκιουντογάν. Διαβάστε ποιοι παίκτες της Ντόρτμουντ έχουν ρήτρα και τι ισχύει με τους δύο προαναφερθέντες.

Ολοένα και πληθαίνουν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συνδέονται με την Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις και μία εξ αυτών είναι ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με την Ντόρτμουντ.

Ωστόσο, η υπόθεσή του είναι μάλλον εξαιρετικά δύσκολη, αφού ο Γερμανός περιφερειακός επιθετικός δεν έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στη Βεσφαλία, ενώ και οι φιναλίστ του φετινού Champions League δε θα ήθελαν να δουν όλους τους καλούς τους παίκτες να αποχωρούν ο ένας από τον άλλον.

Εντελώς, διαφορετική είναι η υπόθεση του Ιλκάι Γκιουντογάν, ο οποίος είναι απλά ένας παίκτης που αρέσει σε κάποιους ανθρώπους των "μπλαουγκράνα". Με αυτή την αφορμή αλλά και τα διάφορα δημοσιεύματα ο υπεύθυνος Τύπου της Ντόρτμουντ ξεκαθάρισε μέσω της "Mundo Deportivo" πως "δεν είναι αλήθεια πως ο Γκιουντογάν έχει ρήτρα αποδέσμευσης 25 εκατομμυρίων ευρώ".

Ειρήσθω εν παρόδω, μόνο οι Μάριο Γκέτσε (37 εκ. ευρώ) και Φελίπε Σαντάνα (1 εκ. ευρώ) έχουν ρήτρα από τους παίκτες της Ντόρτμουντ, γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο κάθε ομάδας που θέλει να αγοράσει παίκτη των Βεστφαλών.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ