2013-05-11 11:33:48
Φωτογραφία για Πρώτα Μονακό και μετά Ρεάλ ο Φαλκάο!
Η ποδοσφαιρική στέγη του Ρανταμέλ Φαλκάο για τους επόμενους μήνες ίσως να είναι η Μονακό, όμως, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα ο Κολομβιανός να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε πώς.

Στη Μονακό ενδέχεται να αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο Ρανταμέλ Φαλκάο, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες.

Οι Μονεγάσκοι αναμένεται να δαπανήσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό για μεταγραφές μετά την άνοδό τους στο Championnat και είναι διατεθειμένοι να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Κολομβιανού επιθετικού.

Εκείνος φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του και αυτό ως έναν βαθμό ίσως εξηγείται από την αποκάλυψη της "As". Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας σε περίπτωση μετακίνησης του Φαλκάο στη Μονακό θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το δημοσίευμα εκτιμά πως δεν αποκλείεται ο 27χρονος επιθετικός να μην ολοκληρώσει καν τη χρονιά στο Πριγκιπάτο. Η Μονακό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επομένως, ακόμα κι αν η Ρεάλ τον αποκτήσει τον Ιανουάριο θα μπορεί να τον δηλώσει κανονικά στο Champions League.

Επιπλέον, να σημειωθεί πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ, θαυμαστής του Φαλκάο και πρόεδρος των Μαδριλένων, είναι ενήμερος για τη συγκεκριμένη ρήτρα. Τέλος, ο ίδιος ο παίκτης παρά τις διαψεύσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, θα ήθελε πολύ ν' αγωνιστεί στους "μερένγκες", κάτι που στο παρελθόν έχει δηλώσει και ο πατέρας του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ