2013-05-11 11:29:39
Φωτογραφία για H As στέλνει τον Πελεγκρίνι στον πάγκο της Σίτι
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι θα είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με την "As", καθώς τα βρήκε σε όλα με τους "πολίτες".

Την ευκαιρία να κατακτήσει το τελευταίο του τρόπαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι θα έχει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι το απόγευμα του Σαββάτου (11/5) με αντίπαλο τη Γουίγκαν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Ιταλός φαίνεται πως θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς, αφού ήδη έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του σύμφωνα με την "As".

Ο Guillem Balague, ένας από τους πιο γνωστούς Ισπανούς δημοσιογράφους, προανήγγειλε τη συνεργασία των "πολιτών" με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος συμφώνησε σε όλα μαζί τους. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα με τον προπονητή της Μάλαγα να είναι εισήγηση του Τσίκι Μπεγκιριστάιν, στον οποίο ο Σεΐχης Μανσούρ είχε δώσει το ελεύθερο.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση αποδέσμευσης του Μαντσίνι η Σίτι θα χρειαστεί να του καταβάλει ένα σημαντικό ποσό αφού ο Ιταλός έχει συμβόλαιο ως το 2017. Επιπλέον, θα πρέπει να πληρώσει και τη ρήτρα αποδέσμευσης του Πελεγκρίνι  ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ. Ο τελευταίος, μάλιστα, έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Σίτι πως θα ήθελε να αποκτηθεί άμεσα και ο Ίσκο, τον οποίο έχει παίκτη του στην ισπανική ομάδα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ