2013-05-11 11:40:18
Φωτογραφία για ΠΩ ΠΩ ΖΗΛΙΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΑΑΑΑ
Τίποτα δεν τους... αρέσει στο φετινό φάιναλ φορ, αφού αυτοί είναι καθισμένοι αναπαυτικά στους καναπέδες τους και κάνουν προσευχές να χάσει ο Θρύλος! Αλλά τι να μας πει το φετινό φάιναλ φορ, εδώ αυτοί έχουν κατακτήσει ολόκληρη... suproliga!

Ψάχνουν με αγωνία να βρουν φωτογραφίες πριν την έναρξη των αγώνων με λίγο κόσμο στο αχανές O2 Arena για να υποβαθμίσουν αυτό για το οποίο κάμαρωναν μέχρι... πέρσι!

Δε μας είπε κανείς όμως πόσα εισιτήρια κόπηκαν τελικά, ούτε φυσικά είδαν φωτογραφίες με αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Τα επίσημα στοιχεία της Ευρωλίγκας λοιπόν λένε :

CSKA MOSCOW - OLYMPIACOS PIRAEUS Attendance: 9218

FC BARCELONA REGAL - REAL MADRID Attendance: 13193 , (αυτά σε μία πόλη που δεν έχει καμία σχέση απολύτως με το μπάσκετ και οι ντόπιοι δε δίνουν καμία σημασία).

Όχι τίποτε άλλο, αλλά να ξέρουμε και τι λέμε, γιατί καλά αυτοί που είναι... πράσινοι, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που είναι... αντικειμενικοί και ακολουθούν κατά πόδας και παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν. Σιγά μωρέ που θ'ασχοληθούμε με την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του φάιναλ φορ, εδώ θα κάνει ντεμπούτο με τον Απόλλωνα Πάτρας ο... Κάρι!


Από χθες, ζουν έναν εφιάλτη, αφού αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το τρόπαιο την Κυριακή θα γίνει η δεύτερη μόλις ομάδα στην ιστορία του θεσμού που θα το έχει καταφέρει, μετά την Μακάμπι! Έκρυψαν λοιπόν τα... κασκόλ της ΤΣΣΚΑ και ξεθάβουν αυτά της Ρεάλ, με την οποία άλλωστε είναι καλά φιλαράκια, από τον τελικό στην Σαραγόσα, για όποιον θυμάται, τότε που έκαναν εξέδρα μαζί με τους Ισπανούς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κάντους Θρύλε μου να μη βρίσκουν τρύπα να κρυφτούν... κάντους να μας ξαναλένε ότι... κοιμήθηκε ο Θεός και άλλα τέτοια.

Η αλήθεια είναι ότι ανησυχούν για την... επιτυχία της διοργάνωσης, στην φετινή Ευρωλίγκα που ήταν η καλύτερη κατά γενική ομολογία.

Εμείς τους καταλαβαίνουμε πάντως, ξέρεις τι είναι να πανηγυρίζεις την... 6η θέση και να λες ότι σώθηκε η χρονιά;;; Ξέρεις τι είναι να βλέπει ο... Μητσάρας το φάιναλ φορ από την TV;

To θέμα είναι, ότι το βασανιστήριο τους δεν τελειώνει εδώ... Ότι και αν κάνει η ομάδα της καρδιάς μας στον αυριανό τελικό, στη συνείδηση όλου του κόσμου είναι περισσότερο από επιτυχημένη! Μετά, με το δικό μας τρόπο θα πούμε ευχαριστώ σ'αυτά τα παιδιά στους τελικούς του πρωταθλήματος, εκεί που θα ξυπνήσει και πάλι ο περσινός τους εφιάλτης... Υπομονή λοιπόν, θα τα πούμε μαζί σύντομα, για την ώρα βάλτε τα με τον... Μπερτομέου και μην χάνετε άλλο τον ύπνο σας ενόψει του μεγάλου τελικού της Κυριακής * Προσέξατε ότι... κοκκινίζουν σιγά σιγά;
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ