2013-05-10 23:04:31
Φωτογραφία για Δύσκολο πράγμα η… δίαιτα για την Μπρίτνεϊ
Η ποπ σταρ πασχίζει εδώ και χρόνια για να αποκτήσει ξανά την αδύνατη σιλουέτα της

Ήταν το 1999, όταν μας πρωτοσυστήθηκε με την επιτυχία "Baby One More Time". Ένα αδύνατο, ξανθό, γλυκύτατο κορίτσι, που με το νάζι και το σκέρτσο του αιχμαλώτιζε την κάμερα.

Μετά από δύο γέννες και αρκετές καταχρήσεις, το κορμί της 32χρονης πλέον Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν είναι σίγουρα το ίδιο! Μάλιστα, η ίδια όπως δηλώνει πασχίζει εδώ και χρόνια για να αποκτήσει ξανά την αδύνατη σιλουέτα της.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περιοδικού Shape, έκανε μια φωτογράφιση, που σίγουρα έπεσε πολύ ρετούς, όπως σχολιάζουν τα ξένα μέσα!

Κι όχι άδικα, καθώς δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τότε που ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την ποπ σταρ όχι μόνο απεριποίητη, αλλά και με αρκετά παραπανίσια κιλά και κυτταρίτιδα που βγάζει μάτι!

Απεναντίας, στη φωτογράφιση του Shape εμφανίζεται με εμφανώς πιο καλλίγραμμο και σφριγηλό σώμα.


Όπως δήλωσε η Σπίαρς δίνει μεγάλο αγώνα για να χάσει τα κιλά, καθώς της είναι δύσκολο να κλείσει το στόμα της: "Η δίαιτα είναι δύσκολο πράγμα. Αυτό είναι κάτι που το ξέρω πολύ καλά.

Τι να κάνω που μου αρέσουν τα μακαρόνια, τα μπράουνις και τα μπισκότα σοκολάτας. Προσπαθώ να μην τρώω από αυτά πολύ συχνά… Τα έχω αντικαταστήσει με ολικής άλεσης προϊόντα. Στην αρχή, που τα τρώω μου αρέσουν. Μετά το μετανιώνω.

Είμαι 32 χρόνων και πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο στο γυμναστήριο από ό,τι παλιότερα. Κάνω 90 λεπτά γιόγκα δύο φορές την εβδομάδα και 3 φορές την εβδομάδα cardio ασκήσεις για χάσιμο λίπους με τον προσωπικό μου γυμναστή Τόνι Μαρτίνεζ. Προσπαθεί πολύ μαζί μου".
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ