2013-05-10 12:32:04
Φωτογραφία για Έκλεβε τα λουλούδια από τους τάφους!
Με φορτωμένο το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του λουλούδια συνελήφθη λίγες ημέρες πριν το Πάσχα ένας Βολιώτης που είχε φροντίσει προηγουμένως να τα πάρει από μνήμα στο οποίο λίγες ώρες νωρίτερα είχε ταφεί ένας συμπολίτης.

Όπως κατήγγειλε μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ράδιο-ΈΝΑ 102,5 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χαρ. Τσαμπάζης, η τελευταία απόφαση για την απαγόρευση κίνησης των οχημάτων εντός του Κοιμητηρίου, ελήφθη τόσο για τους λόγους της ασφάλειας των πολιτών, όσο και για την αποφυγή τέλεσης αξιόποινων πράξεων από ορισμένους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα και ενώ εξακολουθεί να γίνεται έρευνα για κλεμμένα καντήλια και άλλα αντικείμενα από τα μνημεία του νέου Κοιμητηρίου, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω Βολιώτης, ο οποίος στην μπαγαζιέρα του αυτοκινήτου του, είχε φορτώσει λουλούδια από στεφάνια κηδείας που είχε ολοκληρωθεί λίγη ώρα νωρίτερα.

Όπως διευκρίνισε μάλιστα ο κ. Τσαμπάζης, κλήθηκε η Αστυνομία και ο συλληφθείς αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμιά σχέση με το πρόσωπο που ενταφιάστηκε στο συγκεκριμένο τάφο, ενώ προέβαλε αστείες δικαιολογίες, ότι δεν γνώριζε ότι απαγορεύεται να παίρνει κανείς τα λουλούδια από τα μνήματα Άγνωστο βέβαια παραμένει πού θα κατέληγαν τα συγκεκριμένα λουλούδια, όπως ίσως και άλλα τα οποία διοχετεύθηκαν με ανάλογο τρόπο, προς κάποιον… προορισμό.

Η συγκεκριμένη υπόθεση σύμφωνα με τον κ. Τσαμπάζη, έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, όπως και οι υποθέσεις που αφορούν την παράνομη σύμφωνα με τη διοίκηση του Κοιμητηρίου αφή των καντηλιών, από γυναίκες οι οποίες δεν ανήκουν ωστόσο στον εργολάβο που ανέλαβε τη συγκεκριμένη εργασία.

Άνοιξαν τρύπα …και εισήλθαν παράνομα!

Μάλιστα όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Βόλου, σε έρευνα που έγινε από τον ίδιο και υπαλλήλους του Κοιμητηρίου, βρέθηκε στον φράκτη από την πάνω πλευρά του χώρου, άνοιγμα από το οποίο και εισέρχονταν παράνομα γυναίκες, οι οποίες έναντι αμοιβής εξακολουθούν να αναλαμβάνουν την αφή καντηλιών σε μνήματα.

Επέκταση Κοιμητηρίου;

Ο κ. Τσαμπάζης ανέφερε ότι προς στιγμήν δεν διαφαίνεται πρόβλημα αναφορικά με το διαθέσιμο χώρο ταφών, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επέκτασης του Κοιμητηρίου στο μέλλον. Υπάρχει όπως επεσήμανε ένας οικοπεδικός χώρος που μπορεί ενδεχομένως στο μέλλον να αξιοποιηθεί, αλλά είναι κάτι που θα εξεταστεί στο μέλλον.

magnesianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ