2013-05-10 11:00:11
Φωτογραφία για ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ... «ΕΦΙΑΛΤΕΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΑΟΥΝ
Ο Σάσα Κάουν παραδέχτηκε πως ακόμη ξυπνάει τα βράδια λόγω του... «εφιάλτη» της Κωνσταντινούπολης και θέλει να τον διαγράψει.

Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είπε: «Σίγουρα το έχουμε ακόμη στο μυαλό μας, δεν μπορείς να ξεχάσεις κάτι τέτοιο. Πρόκειται για πραγματικό εφιάλτη. Αλλά θα πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε πέρσι και να κερδίσουμε φέτος ώστε να αφήσουμε μια και καλή πίσω μας τον χαμένο περσινό τελικό».

Όσο για το τι δεν θα πρέπει να κάνει η ομάδα του που έκανε στην Πόλη, ο Κάουν ήταν ξεκάθαρος: «Θα πρέπει να προσπαθήσουμε ως και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τίποτα λιγότερο. Πέρσι κάναμε καλή δουλειά και ό,τι είχαμε σχεδιάσει για 25 λεπτά, αλλά στο τέλος χάσαμε τη συγκέντρωση μας, χάσαμε το μυαλό μας και δεν κάναμε όσα είχαμε σχεδιάσει. Ελπίζω φέτος να μην συμβεί κάτι ανάλογο».

Σε ερώτηση για το εάν ο Βασίλης Σπανούλης είναι το «κλειδί» του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, ο 28χρονος σέντερ είπε: «Έχουν πολλούς σπουδαίους παίκτες. Αν σταματήσουμε τον Σπανούλη, μπορούμε να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε στη νίκη. Γιατί αναμφίβολα πρόκειται για τον παίκτη που σκοράρει, αλλά και δημιουργεί. Παίζει άμυνα και γενικά ελέγχει όλο το παιχνίδι της ομάδας του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ