2013-05-10 10:58:21
Φωτογραφία για Δίνει 60 εκ. για Φαλκάο η Μονακό
Ισπανικό μέσο αποκαλύπτει πως η Μονακό είναι έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα των 60.000.000 ευρώ για να πάρει τον Φαλκάο από την Ατλέτικο, με τον Κολομβιανό να είναι θετικός στο να μετακομίσει στο Πριγκηπάτο.

Σύμφωνα με τον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό "La Sexta", ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ, ένας από τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, φιλοδοξεί να κάνει πανίσχυρη τη Μόνακο και για το λόγο αυτό είναι διατεθειμένος να δώσει 200 εκ.ευρώ αυτό το καλοκαίρι για μεταγραφές.

Η ομάδα του Ρανιέρι είναι μία ανάσα από το να πανηγυρίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στη Λιγκ 1 μετά από δύο χρόνια απουσίας, και ο νέος ιδιοκτήτης της θέλει να κάνει στους Μονεγάσκους το καλύτερο "δώρο ανόδου", φέρνοντας έναν παίκτης παγκόσμιας κλάσης.

Ο "εκλεκτός" φέρεται να είναι ο Ρανταμέλ Φαλκάο για τον οποίο είναι έτοιμος να πληρώσει τα 60 εκ.ευρώ της ρήτρας που έχει στο συμβόλαιό του η Ατλέτικο, με το συγκεκριμένο μέσο να υποστηρίζει πως ο παίκτης έχει ξεκινήσει ήδη μαθήματα γαλλικών σε περίπτωση που έρθει η αστρονομική πρόταση.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως στόχος του Ριμπολόβλεβ είναι να αποκτήσει και τον Κάρλος Τέβες από τη Μάντσεστερ Σίτι για να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τη γραμμή κρούσης, ενώ μέσα στους στόχους του είναι επίσης οι Γκοναλόν (Μονακό) και Σακό (Παρί Σεν Ζερμέν).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ