2013-05-08 21:12:10
Φωτογραφία για Οι Supporters σκέφτονται την επόμενη κίνηση για την ΑΕΚ
Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των Supporters, για την στάση που πρέπει να κρατήσουν στη ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ στις 14 Μαϊου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περισσότερα μέλη των «υποστηρικτών» της ΑΕΚ, θέλουν να στηρίξουν την πρόταση του Μελισσανίδη. Το κυριότερο είναι ότι δεν θέλουν να βρεθούν εκτεθειμένοι και να είναι αυτοί που θα φέρουν κάποιο εμπόδιο για τη σωτηρία της ΠΑΕ.. Αυτό όμως που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα είναι ποια θα είναι η πρόταση που θα καταθέσουν στην ΓΣ της ΠΑΕ. Άλλωστε στις 14 Μαϊου δεν μπορεί να παρθεί απόφαση περί πτώχευσής της. Ο τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο είναι να οριστεί νέο ΔΣ, αυτό να ορίσει νέα ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης στα θέματα της οποίας θα υπάρχει και η πτώχευση της ΠΑΕ.

Οι Supporters έχουν βρεθεί με τις δικές τους μετοχές, αλλά και αυτές του Πέτρου Παππά, τις οποίες παραχώρησε για να αποχωρήσει, αφού πρώτα αποπλήρωσε το δάνειο της Μόργκαν Στάνλεϊ. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να αγνοήσει ότι έχουν βοηθήσει χρηματικά, όσο μπορούσαν την ομάδα, αλλά αυτό δεν τους δίνει άλλοθι για την οποιαδήποτε λάθος απόφαση.


Οι περισσότεροι βλέπουν όμως ότι δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός απ’αυτή του Δημήτρη Μελισσανίδη και έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να σταθούν στο πλευρό του. Πολλά πάντως θα κριθούν από την απόφασή τους που θα πάρουν στη δική τους ΓΣ μία ημέρα πριν (13 Μαϊου). Άλλωστε ο πρόεδρός των Supporters, Μάκης Κασνακίδης έχει πει σε πρόσφατες δηλώσεις του, ότι στη ΓΣ της ΠΑΕ θα καταθέσουν συγκεκριμένη πρόταση.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ