2013-05-08 06:30:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Προφυλακίστηκαν οι γονείς-τέρατα - Δεν τους ανέλαβε κανένας δικηγόρος
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν χθες το πρωί οι δύο γονείς από την Πάτρα που ασελγούσαν σε βάρος των παιδιών τους, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο πατέρας θα μεταχθεί για κράτηση στη φυλακή Τριπόλεως, και η μητέρα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την υπεράσπισή τους δεν είχε αναλάβει δικηγόρος, με αποτέλεσμα να οριστεί από την Εισαγγελία.

Αρχικά, το ζευγάρι συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας των τριών παιδιών τους, έπειτα από καταγγελίες των δύο μεγαλύτερων κοριτσιών της οικογένειας που απευθύνθηκαν στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Ωστόσο, μετά τις έρευνες της Ασφάλειας Πατρών, αλλά και τις καταθέσεις που ελήφθησαν για την υπόθεση, προέκυψαν και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία για τις πράξεις του 40χρονου πατέρα και της 41χρονης μητέρας.

Πρόκειται για μια πενταμελή οικογένεια που διαμένει στη Λεύκα. Τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια, ηλικίας 17 και 16 χρόνων, κατήγγειλαν συγκεκριμένες πράξεις που αφορούσαν και τον 12χρονο αδελφό τους, στο «Χαμόγελο του Παιδιού» κι έπειτα η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.


Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, οι γονείς οδηγήθηκαν στον ανακριτή αλλά πήραν προθεσμία να απολογηθούν σήμερα. Τις ημέρες που μεσολάβησαν κρατούνται, χωρίς να έχουν πει λέξη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών πάντως συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, λαμβάνοντας επιπλέον καταθέσεις. Οι λεπτομέρειες της δικογραφίας παραμένουν ανατριχιαστικές, καθώς πρόκειται για πρωτόγνωρο περιστατικό στα τοπικά αστυνομικά χρονικά.«Είναι τόσο δυσδιάκριτα τα όρια, που είναι δύσκολο να αντιληφθείς εάν σε κάποιες περιπτώσεις τελέστηκε βιασμός ή ασέλγεια» αναφέρει στην «Πελοπόννησο» αστυνομική πηγή.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στα παιδιά, στηρίζοντάς τα με κάθε δυνατό τρόπο, υλικό και ψυχολογικό, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους.

Επίσης, αναφέρει ότι «βασικό μέλημα πλέον είναι η αποκατάσταση της υγείας σωματικής και ψυχικής των παιδιών, με διακριτικότητα και ηρεμία».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ουζερί του Ρωχάμη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ουζερί του Ρωχάμη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ