2013-05-08 06:15:04
Φωτογραφία για Δεν με χειρουργούσαν στην Ελλάδα γιατί φοβούνταν μη χάσω τη φωνή μου
Ο Αντώνης Βαρδής μιλάει σε Κυριακάτικη εφημερίδα για τον μεγάλο Γολγοθά τον οποίο ανέβαινε εδώ και 8 μήνες, χωρίς κανείς να μάθει το παραμικρό για το δράμα του. Για τον όγκο στο κεφάλι, για τη μεγάλη απόφαση να χειρουργηθεί, αλλά και για το γεγονός ότι ήταν τόσο λεπτή η εγχείρηση που κανένας Έλληνας γιατρός δεν «έπαιρνε» το ρίσκο να τον χειρουργήσει.

Η είδηση ότι ένας μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής πήγε στη Γερμανία για εγχείρηση λόγω όγκου στο κεφάλι, κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες το γύρο των ΜΜΕ. Σχεδόν όλοι γνώριζαν, μα κανένας δεν το επιβεβαίωνε. Οι χαμηλοί τόνοι που κρατήθηκαν εδώ και μήνες από την οικογένειά του αλλά και τον ίδιο, δεν άφηναν περιθώρια για να αποκαλύψεις το όνομά του. Άλλωστε για οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή του, μιλάει ο ίδιος. Το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές και γι' αυτό χαίρει της εκτίμησης όλων.

Η εφημερίδα από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το μεγάλο δράμα του τραγουδιστή και συνθέτη, έσπευσε να πληροφορηθεί τις λεπτομέρειες από τον ίδιο. Μάταια όμως, αφού η σύζυγός του ήταν εκείνη που μέσα στο νοσοκομείο της Γερμανίας απαντούσε τις κλήσεις μας. Ώσπου, την Μεγάλη Τετάρτη, ο Αντώνης Βαρδής σηκώνει το τηλέφωνο.


"Δεν ξέρω αν πρέπει να ειπωθούν όλα αυτά. Βρίσκομαι στο τρένο για επιστροφή στην πατρίδα. Δεν μου επιτρέπουν οι γιατροί να πετάξω με αεροπλάνο" μας λέει με λόγια μετρημένα, γεμάτα πόνο και μας περιγράφει τα όσα ο ίδιος βίωνε για περισσότερους από 8 μήνες.

"Ήταν κάτι σαν όγκος στο κεφάλι"

Τα Πάθη του Χριστού, αυτές τις άγιες ημέρες, σε παραπέμπουν στα όσα ο Αντώνης Βαρδής έζησε από τον περασμένο Σεπτέμβρη. Έναν Γολγοθά δίχως τέλος. Άλλωστε παλαιότερα ο ίδιος έχει βιώσει τον καρκίνο και όλοι ήξεραν τα όσα τραγικά είχε περάσει τότε.

"Πλέον είμαι καλύτερα" είναι οι πρώτες του κουβέντες. "Γυρνάμε από Γερμανία" μας λέει, ενώ στην ερώτηση αν είναι μετεξέλιξη του καρκίνου, απαντάει: "όχι ήταν κάτι σαν όγκος στον εγκέφαλο.

Πήγε καλά το πράγμα και πλέον πρέπει να κάνω διάφορες θεραπείες για να φτιάξει η φωνή μου" μας λέει χαμηλόφωνα, λόγω και της κόπωσης από την πολυήμερη νοσηλεία του στο γερμανικό νοσοκομείο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ