2013-05-03 16:00:16
Φωτογραφία για ΛΑΣΟ : ΦΑΒΟΡΙ Η ΤΣΣΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Το περσινό… παράδειγμα κρατά επιφυλακτικό τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, για την έκβαση του ημιτελικού ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακό.

Ο Λάσο σε συνέντευξή του στην Ευρωλίγκα χαρακτηρίζει μεν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαβορί κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά επισημαίνει πως το ίδιο ίσχυε και πέρυσι, όταν και έχασε στον τελικό «Δεν ξέρω τι παιχνίδι πρέπει να περιμένουμε. Εδώ δεν ξέρω πώς θα πάει ο δικός μας ημιτελικός με την Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε:

«Η ΤΣΣΚΑ έχει πολύ υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και μάλλον είναι το μεγάλο φαβορί. Τουλάχιστον οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες τη δίνουν από την αρχή της σεζόν σαν φαβορί λόγω της αθλητικής ικανότητας και της ποιότητας του ρόστερ της. Όμως αυτό πέρυσι δεν αρκούσε απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει πολλά από τα στοιχεία που βοήθησαν την ομάδα αυτή να πάρει τον τίτλο πέρυσι. Ξέρει να ελέγχει το παιχνίδι, μπορεί να ξεπερνά δύσκολες καταστάσεις στη διάρκεια ενός αγώνα και να ανατρέπει αποτελέσματα. Έχει νέους παίκτες που βελτιώνονται συνεχώς. Περιμένω ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ