2013-05-01 09:37:40
Φωτογραφία για Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Δημ. Ελευσινιώτη την Μ. Τρίτη σε Μονάδες του ΣΞ και της ΠΑ στην Νήσο Κρήτη και συνάντηση με Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο Χανίων
1η ΜΑΛ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης επισκέφθηκε την Μ. Τρίτη 30 Απρ 2013 αρχικά την 1ηΜοίρα Αλεξιπτωτιστών (1η ΜΑΛ) και στη συνέχεια μετέβη στην έδρα της Vης Μεραρχίας Κρητών, στην 115 Πτέρυγα Μάχης (115 ΠΜ) και τέλος, στην έδρα του Πεδίου Βολής Κρήτης (ΠΒΚ).

ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΤΗΤΩΝΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ

Ο Υφυπουργός απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στα στελέχη, τους στρατιώτες και σμηνίτες, καθώς και στο πολιτικό προσωπικό των παραπάνω Σχηματισμών και Μονάδων, μεταφέροντας ταυτόχρονα τις ευχές ολόκληρης της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ για την Ανάσταση και το Πάσχα.

1η ΜΑΛΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Στην 115 ΠΜ στο πλαίσιο προγραμματισμένων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της Μοίρας έγινε πτήση επιδείξεως στον Υφυπουργό από την ομάδα επιδείξεων (Demo Team) της 343 Μοίρας.

115 ΠΜ

Ο Υφυπουργός συνεχάρη προσωπικά το Διοικητή της Μοίρας Αντισμήναρχο (Ι) Αθ. Γκριτζαλή, καθώς και όλη την ομάδα επιδείξεως, που την αποτελούσαν οι Σμηναγοί (Ι) Γ. Ανδρουλάκης, Ν. Δανιάς και Γ. Χατζόπουλος και ο Υποσμηναγός (Ι) Δημ Τζάλας για την άψογη διεξαγωγή της ασκήσεως, το υψηλό ηθικό τους και τον άριστο επαγγελματισμό τους.


115 ΠΜ

115 ΠΜ

Τις απογευματινές ώρες της Μ. Τρίτης ο Υφυπουργός αρχικώς, επισκέφθηκε το Ναυτικό Μουσείο Χανίων και στη συνέχεια συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των αποστράτων και των τριών κλάδων των ΕΔ.

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Ακολούθως, μετέβη στο Δημαρχείο Χανίων, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Χανίων Εμμανουήλ Σκουλάκη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΝΙΩΝ

Πέρα από την ανταλλαγή ευχών ετέθησαν από πλευράς Δημάρχου και συζητήθηκαν θέματα πολιτικοστρατιωτικής συνεργασίας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός μετέβη στα γραφεία της Περιφέρειας Χανίων, όπου συναντήθηκε και αντάλλαξε ευχές με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΝΙΩΝΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΝΙΩΝ

Τέλος, τις πρωϊνές ώρες της Μ. Τετάρτης ο Υφυπουργός μετέβη στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καστελλίου Κισάμου, όπου προσκύνησε τη σωρό του Μακαριστού πρώην Μητροπολίτη Κισάμου Ειρηναίου Γαλανάκη.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Moody's υποβάθμισε τη Σλοβενία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Moody's υποβάθμισε τη Σλοβενία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ