2013-04-23 23:16:08
Φωτογραφία για ΕΓΙΝΕ... ΧΑΝΙΩΤΗΣ Ο ΖΙΟΒΑΝΙ! *ΡΗΟΤΟ*
Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά βρίσκεται ο Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, όπου πήγε για την παρουσίαση του βιβλίου του.

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Θρύλου στην Κρήτη οι οποίοι τον υποδέχτηκαν όπως έπρεπε για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα της καρδιάς τους!

Ο "Μάγος" πήγε και στην ΠΕΦΟ Χανίων όπου επίσης αποθεώθηκε και οι Κρητικοί του έδωσαν ένα μαχαίρι με μαντινάδα, σήμα του συνδέσμου CHANIA CLUB επάνω σε ξύλο, ενώ του φόρεσαν και στο κεφάλι παραδοσιακή μαύρη μαντήλα.

Οι άνθρωποι της ΠΕΦΟ Χανίων είχαν ετοιμάσει και συλλεκτικά μπλουζάκια με αφορμή την επίσκεψή του μεγάλου άσου στην πόλη τους και ενώ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να τον κάνουν να νιώσει σαν στο σπίτι του. Ο ίδιος ο Ζιοβάνι απόλαυσε σε μεγάλο βαθμό και την επίσκεψή του στα Χανιά ενώ είναι χαρακτηριστικό πως πολύς κόσμος υπήρχε και στην παρουσίαση του βιβλίου του.

Ο Ζιοβάνι τόνισε από την μεριά του: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Για την αγάπη που μου δείχνετε. Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Με αφήνει πολύ ευτυχισμένο. Ελπίζω πως θα περάσω κάποιες ωραίες στιγμές εδώ. Είναι τιμή μου που είμαι εδώ στα Χανιά μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ήταν μία ομάδα με την οποία ταυτίστηκα πολύ. Όποτε έρχομαι εδώ πάντα έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις. Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας όλους σας. Ελπίζω να περάσουμε καλά εδώ που θα είμαστε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ