2013-04-23 23:04:49
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ... ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Σε διάψευση δημοσιευμάτων ισπανικών ιστοσελίδων ότι πρότεινε στην Μπαρτσελόνα τον Κώστα Παπανικολάου προχώρησε ο μάνατζέρ του, Γιώργος Σφαιρόπουλος, βάζοντας τέλος στα σενάρια.

Ο Γιώργος Σφαιρόπουλος με γραπτή δήλωση του απάντησε σε σημερινά δημοσιεύματα ισπανικών ιστοσελίδων, τα οποία τον ήθελαν να πρότεινε εκείνος στην Μπαρτσελόνα τον πελάτη του.

Σε αυτή ο μάνατζερ του άσου των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης ξεκαθαρίζει ότι δεν έκανε κάτι τέτοιο και πως δεν θα μπορούσε να το κάνει από την στιγμή που ο Παπανικολάου είναι «δεμένος» με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Σφαιρόπουλου, μάνατζερ του Κώστα Παπανικολάου:

"Μετά τις τελευταίες αναρτήσεις/σενάρια επιστημονικής φαντασίας σχετικά με την δήθεν από μέρους μου πρόταση προς μεγάλους ομολογουμένως συλλόγους ανά την Ευρώπη για απόκτηση του πελάτη μου Κωνσταντίνου Παπανικολάου, αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω:

Ουδέποτε έγινε από μέρους μου ή συνεργάτη μου όχι μόνο πρόταση ούτε καν απόπειρα για κατάθεση πρότασης απόκτησης του ανωτέρω πελάτη μου σε οποιαδήποτε ομάδα. Πώς άλλωστε μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος έχει συμβόλαιο εν ισχύ με την μεγαλύτερη και με τη… βούλα όλων ομάδα, του Ολυμπιακού, μέχρι το 2014.

Ο κ. Παπανικολάου είχε, έχει και θα έχει στο μυαλό του μόνο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και το πώς θα συνεισφέρει τα μέγιστα ώστε να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η ομάδα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ