2013-04-17 21:04:21
Φωτογραφία για Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Mercedes
Στην αξιοπιστία και στην ταχύτητα δουλεύουν στη Mercedes, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Formula 1, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Την επιθυμία τα μονοθέσια της Mercedes να είναι περισσότερο αξιόπιστα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Formula 1 εξέφρασε ο Ρος Μπρον.

Το αφεντικό της ομάδας τόνισε πως κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, όπως και στο να βρουν ακόμη κάποια δέκατα, ώστε να φτάσουν τους αντιπάλους τους, καθώς ακόμη δεν είναι τόσο γρήγοροι, όσο θα ήθελαν, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον μετά το γκραν πρι της Κίνας.

«Πρέπει να επικεντρωθούμε σε δύο τομείς, να βελτιώσουμε την αξιοπιστία μας και να βρούμε κάποια δέκατα, ώστε να ανταγωνιστούμε τους πιο γρήγορους αντιπάλους μας. Ο στόχος μας για το Μπαχρέιν είναι να τερματίσουν και τα δύο μονοθέσια μας και να δούμε τους Νίκο και Λιούις όχι μόνο να σκοράρουν βαθμούς, αλλά να πλασαριστούν στο βάθρο.

Προς το παρόν στο πρωτάθλημα έχουμε κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά το γεγονός ότι είμαστε απογοητευμένοι με την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών είναι για εμάς ένα κίνητρο», ήταν τα λόγια του αφεντικού της ομάδας.

Η Mercedes έχει δει δύο φορές την W04 του Ρόσμπεργκ να εγκαταλείπει αρχικά στο γκραν πρι της Μαλαισίας λόγω ηλεκτρικών προβλημάτων και στη συνέχεια στην Κίνα με πρόβλημα στην ανάρτηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ