2013-04-17 20:51:09
Φωτογραφία για Ο Άρης η Μπαρτσελόνα και τα φαντάσματα...
Δεν είναι μόνο ότι πέφτουμε και σε αυτό βοήθησαν και διακόσιοι μαλάκες, είναι ότι κάποιοι θα νομίζουν πως έγιναν η Μπαρτσελόνα της Ελλάδος τις τελευταίες αγωνιστικές, ρίχνοντας «πενταροτεσσάρες» και κατάφεραν «ηρωικά» να σώσουν τη κατηγορία... πραγματικά, κλαίω. Ρε δε κοιτάτε τη γωνία να δείτε αν έρχομαι;

Όλη η Ελλάδα βουίζει, εκτός και αν οι περισσότεροι έγιναν ξαφνικά αντι-Αρειανοί. Ρε τους «ανένταχτους», μπράβο, συγχαρητήρια. Τουλάχιστον εσείς τώρα που θα παραμείνετε στην Α΄ θα έχετε κάποιο σχέδιο σωτηρίας για την επόμενη σεζόν φαντάζομαι ε; Γιατί η ΑΕΚ σίγουρα δεν έχει.

Λοιπόν, όσον αφορά τα περί ισονομίας στο ελληνικό πρωτάθλημα, εδώ γελάει και ο κάθε πικραμένος! Πια ισονομία ρε μάγκες; Η ισονομία στην Ελλάδα είναι σαν το κουτάβι που κυνηγάει την ουρά του και φυσικά δεν τη φτάνει ποτέ. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας θα πρέπει να δεχθούμε τα γεγονότα, ότι και να λέμε ότι και να κάνουμε χωρίς διοίκηση δεν προχωράμε και δεν πρόκειται να μας πάρει κανένας στα σοβαρά. Κανένας δεν αγαπάει την ΑΕΚ περισσότερο από τους αγνούς ΑΕΚτζήδες.


Γι' αυτό λοιπόν, ας μη ψαρώνουμε με τα «τιτιβίσματα» του Αλαφούζου που τον έπιασε η ΑΕΚοφροσύνη ξαφνικά και μιλάει για παράγκες, γιατί εκτός από άμπαλος, είναι και ανιστόρητος, ξεχνάει τα «καλά» της δικιάς του ομάδας. Όχι τίποτα άλλο ρε γαμώτο, να μην σε αφήνουν να πεθάνεις με αξιοπρέπεια.

Σε αυτό το σημείο αναδημοσιεύω την ανακοίνωση  των Σ.Φ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 DEFENDERS όπου με βρίσκουν 1000% σύμφωνο:

Αυτό που έγινε όσο και αν πονάει όσο και να μην το χωράει το μυαλό μας ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου.

Ενωσίτες εσείς που πραγματικά αγαπάτε την ΑΕΚ μην κλαίτε για ότι έγινε σήμερα.

Ενός θανάτου που οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια με τις ενέργειές τους τα τελευταία χρόνια σάπιοι και ανίκανοι διοικούντες και οι γνωστοί σάπιοι οπαδοί.

Η λύση είναι μονόδρομος, Γ' Εθνική τώρα, διαγραφή των χρεών και όλοι αυτοί που διοίκησαν τα τελευταία χρόνια στη φυλακή προς γνώση και συμμόρφωση των επόμενων .

Ναι Ενωσίτες στη ΦΥΛΑΚΗ, η ΑΕΚ πλήρωσε , ώρα να πληρώσουν και αυτοί.

Αυτοί που διαχειρίστηκαν εκατομμύρια, έκαναν ένα απίστευτο πάρτυ, άλλοι με μεταγραφές και μανατζαραίους, άλλοι με τα εισιτήρια, άλλοι με την μεγάλη ζωή , όλοι αυτοί εγκατέλειψαν την ΑΕΚ και την άφησαν να παίζει άφραγκη και με αμούστακα παιδιά.

Κανείς από όλους αυτούς δεν θα πρέπει να ξαναπεράσει το κατώφλι της ΑΕΚ.

Θα πρέπει να μπουν στη μαύρη λίστα της Ιστορίας αυτής της ομάδας .

Όλοι εμείς που αγαπάμε αγνά αυτήν την ομάδα θα πρέπει από αύριο κιόλας να σταθούμε δίπλα της όπου και να παίζει γιατί απλά είναι η ΑΕΚ η δική μας ΑΕΚ.

ΕΝΩΣΙΤΕΣ όχι δάκρυα,ΨΗΛΑ το κεφάλι ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ πρέπει να πετάξει και πάλι ψηλά.

Σ.Φ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 DEFENDERS

Eσπερίδων 95 Καλλιθέα

Ξέρω, κάποιοι διαφωνούν κάποιοι άλλη θα ρίχνουν μέχρι και κατάρες, πραγματικά αυτό που έχω να πω είναι: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ! Επιτέλους πρέπει να μάθουμε τι θέλουμε από τη ζωή μας ρε παιδιά... Κάπου μάλιστα διάβασα: «ας δικαιωθεί η ΑΕΚ νομικά, να κερδίσει και τον Ατρόμητο και μετά ας πέσει...». Να σχολιάσω περαιτέρω δηλαδή;

 Αδέρφια, δεν είναι η ώρα να μιλάμε για παράγκες και σάπιο πρωτάθλημα όπως κάνουν και μερικοί μεγαλοδημοσιογραφάρες που έχουν και εκείνοι μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Κλάψαμε, πονέσαμε και τώρα κοιτάμε το αύριο με ψηλά το κεφάλι. Η λύση είναι μία και τη ξέρουμε καλά όλοι, να βρεθεί ένας που θα τα χώσει στην ομάδα και να ξεκουμπιστούν από την ομάδα οι επαγγελματίες οπαδοί. Με πονάει που το λέω, αλλά καλύτερα να πέσω, παρά να είμαι ένας κομπάρσος.

Και κλείνω με μία ερώτηση: Ανάμεσα σε εκείνους που θα ανέβουν στο Μαρούσι για διαμαρτυρία, θα βρίσκονται και εκείνοι που έκλεβαν παπούτσια  την Κυριακή ε;;;;

Ασυμβίβαστος-Goal24news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ