2013-04-17 21:04:38
Φωτογραφία για CNN: Σύλληψη υπόπτου για τη βομβιστική υπόθεση στη Βοστώνη
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες των αμερικανικών αρχών για τον εντοπισμό του δράστη της βομβιστικής επίθεσης στη Βοστώνη.

Το αμερικανικό δίκτυο CNN μεταδίδει αυτή την ώρα ότι οι αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη ενός υπόπτου.

Ειχε προηγηθεί, δημοσίευμα του CNN αλλά και τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters, τα οποία εμφάνιζαν τους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση βέβαιους ότι η εξιχνίαση της ταυτότητας του δράστη είναι θέμα ωρών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα νέα δεδομένα προέκυψαν από την ανάλυση ενός βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της δεύτερης έκρηξης.

Στις έρευνες συνεισέφερε, επίσης, βίντεο από τηλεοπτικό σταθμό της Βοστώνης, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια πηγή στο CNN, αποκαλώντας σημαντική την εξέλιξη.

Πηγή της αμερικανικής κυβέρνησης ανέφερε στις 8.50 στο Reuters ότι οι διωκτικές αρχές δεν έχουν ακόμη στη διάθεσή τους το όμνομα του δράστη που πιστεύεται ότι έχει εντοπιστεί να κιν είται ύποπτα στο βίντεο.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η αστυνομία δεν αποκλείεται να δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του υπόπτου σε συνέντευξη Τύπου προκειμένου να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην ημέρα.

Πηγή: ethnos
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Mercedes
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Mercedes
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ