2013-04-17 12:07:02
Φωτογραφία για Αγνόησαν το ΥΕΘΑ στην πώληση του Σκορπιού - Θα το κάνουν και για τα στρατόπεδα;
Ούτε που τους ρώτησαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την συμφωνία πώλησης του Σκορπιού σε Ρώσο μεγιστάνα. Ανεξάρτητα από το αν η πώληση του νησιού επηρεάζει ή όχι θέματα ασφάλειας της χώρας, η αδιαφορία της κυβέρνησης να τηρήσει το γράμμα του νόμου ,σύμφωνα με το οποίο απαιτείται η έγκριση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για οποιαδήποτε πώληση αυτού του είδους, δείχνει ότι ο πανικός να πουλήσουμε ότι μπορούμε είναι πολύ πιο σημαντικό για τους κυβερνητικούς αξιωματούχους απ΄ οτιδήποτε άλλο.

Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί αν κάποιος "πατήσει" σ΄ αυτή τη λεπτομέρεια, η οποία όμως είναι ουσιώδης και επιδιώξει το "μπλοκάρισμα" της πώλησης.

Και το συμπέρασμα είναι ότι στην κυβέρνηση δεν ασχολούνται και πολύ με τα θέματα εθνικής ασφάλειας, παρά μόνο ...σε επίπεδο δηλώσεων.

Με αυτή τη λογική δεν θα πρέπει να προκαλέσει πια καμία απολύτως έκπληξη να πουληθούν όσο,όσο και εκτάσεις στρατοπέδων! Δεν το γράφουμε καθόλου τυχαία. Το φοβερό ΤΑΙΠΕΔ είναι έτοιμο να αρχίσει την “αρπαγή” και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία τροπολογία ή άλλη νομική κάλυψη που να το εμποδίσει. Ενδιαφέρει όμως κανένα; Δεν νομίζουμε.
onalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ