2013-04-17 12:04:04
Φωτογραφία για Κεφαλλογιάννης ή Μεϊμαράκης στη Λάρισα για το «γαλάζιο» προσυνέδριο
Οι Γιάννης Μιχελάκης και Θανάσης Μπούρας θα ολοκληρώσουν το «παζλ» των «υψηλών» προσκεκλημένων για την πανθεσσαλική κομματική εκδήλωση το ερχόμενο Σάββατο.

Το βράδυ της Τρίτης συνεδρίασε στο πλαίσιο της προετοιμασίας, η νομαρχιακή επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Λάρισας προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των επαφών αλλά και να συζητηθούν οργανωτικά ζητήματα για το προσυνέδριο που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, στη Λάρισα θα βρεθούν από το πρωί της Παρασκευής ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας και ο βουλευτής επικρατείας του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης. Τα δύο πρωτοκλασάτα στελέχη θα είναι επικεφαλής ισάριθμων κλιμακίων τα οποία από το πρωί της Παρασκευής έως το μεσημέρι του Σαββάτου θα έχουν μπαράζ επαφών με παραγωγικούς φορείς του νομού.


Σημειώνεται πως για πρώτη φορά το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα δεν έχει αποκλειστικά «αγροτικό» χαρακτήρα, αφού όπως εξηγούσαν στο onlarissa.gr στελέχη της ΝΟΔΕ, υπάρχει σαφής εντολή από τον Αντώνη Σαμαρά για «ευρύ άνοιγμα στην κοινωνία».

Έτσι, τα δύο κλιμάκια θα συναντηθούν με δεκάδες φορείς απ’ όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, θέλοντας να σηματοδοτήσουν την έναρξη ενός νέου κύκλου διαλόγου με τους πολίτες, ενόψει του συνεδρίου του κόμματος.

Αντίστοιχες επαφές θα πραγματοποιηθούν και στις υπόλοιπες θεσσαλικές πόλεις από άλλα «γαλάζια» στελέχη.

ΚΕΦΑΛΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Ή ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ

Πέραν των επαφών, στο συνέδριο αναμένεται να παραστεί και να μιλήσει ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ωστόσο, λόγω κάποιων εκκρεμοτήτων στο πρόγραμμα του κ. Κεφαλογιάννη δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η έλευσή του.

Σε περίπτωση πάντως που αυτή δεν καταστεί δυνατή, τότε στη Λάρισα θα έρθει ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Τέλος, στη Θεσσαλική πρωτεύουσα για το προσυνέδριο θεωρείται βέβαιο πως θα παραστεί επίσης και ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τσιμάρας.
onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ