2013-04-14 19:38:13
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ
Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη και την απόδοση ιδιαίτερα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά στις δηλώσεις του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως έπρεπε η ομάδα να βάλει περισσότερα γκολ βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα με 3-0, σε ένα ματς που θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερα γκολ και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνιζόμασταν στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε τις γραμμές μας και παίζαμε με μακρινές μπαλιές.

Στα αποδυτήρια όμως μιλήσαμε και είπαμε ότι θα πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και έτσι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και ήμαστε κάπως απογοητευμένοι για το γεγονός ότι χάσαμε τόσες ευκαιρίες αλλά και πάλι πετύχαμε ένα καλό σκορ. Τώρα αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε τον Πανιώνιο και να πάμε βήμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος», είπε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.


Οσον αφορά για το γεγονός ότι σκόραραν οι δύο 93άρηδες της ομάδας που ουσιαστικά ήταν και το τελευταίο τους ντέρμπι με τους Νέους, σχολίασε:

«Είναι σπουδαίο ότι σκόραραν αυτά τα δύο παιδιά. Ο Λυκογιάννης έχει πάρει τις ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα και έτσι έχει αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες, αλλά και οι δύο τα πήγαν καλά. Πρώτα απ’ όλα βοηθούν τον εαυτό τους και μετά την ομάδα. Ο Ρουγκάλας είναι ένας φανταστικός αρχηγός για τον Ολυμπιακό και ηγέτης της ομάδας και είναι πολύ σημαντικό και για αυτόν να πάρει τις ευκαιρίες του στη συνέχεια και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο».

Και σε ερώτηση για το σημερινό ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ στο «Γ. Καραϊσκάκης», απάντησε: 

 «Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να πάρει ο Ολυμπιακός το θετικό αποτέλεσμα. Τα ντέρμπι βέβαια είναι ντέρμπι και είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι για τον Ολυμπιακό κάτι που δεν ήξερα πριν έρθω εδώ για να δουλέψω, αλλά τώρα ξέρω τι σημαίνουν αυτά τα ματς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ