2013-04-14 14:14:22
Φωτογραφία για Ποινή θέσεων σε Γουέμπερ και Γκουτιέρες
Ο Μαρκ Γουέμπερ τιμωρήθηκε με ποινή τριών θέσεων στην εκκίνηση του GP του Μπαχρέιν. Τιμωρία πέντε θέσεων επιβλήθηκε στον Εστεμπάν Γκουτιέρες της Sauber

Οι αγωνοδίκες με επικεφαλής τον Μαρκ Μπλαντέλ έκριναν ένοχο τον Μαρκ Γουέμπερ όχι για... κακοτυχία, αλλά για τη σύγκρουση με τον Ζαν-Έρικ Βερν της Toro Rosso στο κινεζικό Grand Prix.

Ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull τιμωρήθηκε με ποινή πέντε θέσεων στην εκκίνηση στον επόμενο αγώνα στο Μπαχρέιν.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Αυστραλός σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα: "Από τη μια πλευρά φαίνεται πως ο Ζαν-Έρικ μου παραχωρεί την αγωνιστική γραμμή και από την άλλη φαίνεται ότι φταίω εγώ. Ολοκληρώνει ένα... εξαιρετικό σαββατοκύριακο για μένα".

Καθαρά... διδακτικό χαρακτήρα έχει η τιμωρία που επιβλήθηκε στον ρούκι της Sauber, Εστεμπάν Γκουτιέρες ο οποίος χτύπησε τη Force India του Αντριάν Σούτιλ, βγάζοντας τον εκτός αγώνα. Ο Μεξικανός οδηγός τιμωρήθηκε με ποινή πέντε θέσεων.

Τέλος, από το γραφείο των αγωνοδικών πέρασαν οκτώ οδηγοί. Αντιμετωπίζουν την κατηγορία πως χρησιμοποίησαν DRS υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας. Ανάμεσα τους βρίσκονται ο Κίμι Ράικονεν, ο Τζένσον Μπάτον και ο Φελίπε Μάσα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ