2013-04-14 14:14:03
Φωτογραφία για Λαμία: Γιατί ένιωσε άβολα ο υπουργός Χρ. Σταϊκούρας; [video]
Δεν είπαν ούτε ένα γεια και δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά - Του "φύλαξαν" θέση δίπλα στη Βίβιαν Αργύρη! Η αλήθεια είναι ότι η προσφάτως "καρατομημένη" πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας Βίβιαν Αργύρη αιφνιδίασε με την παρουσία της στην εκδήλωση της Νομαρχιακής που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου με ομιλητή τον πρωην υπουργό Μάκη Βορίδη.

Σύμφωνα με το LamiaReport, πολλά από τα μέλη έδειξαν κάποια αμηχανία όταν την είδαν να κάθεται στην πρώτη σειρά των καθισμάτων.

Ο αιφνιδιασμός για τα νέα μέλη της ΝΟΔΕ ήταν τέτοιος που δεν κατάφεραν να κρατήσουν μια θέση στη πρώτη σειρά για τον Υπουργό που ήρθε καθυστερημένος στην εκδήλωση, αφού μέχρι αργά το απόγευμα είχε διαπραγματεύσεις με την Τρόικα και έκανε αγώνα δρόμου για να είναι στην εκδήλωση.

Δεν περίμενε, όμως με τίποτα, ότι θα του είχαν "φυλάξει" θέση δίπλα στην "πρώην" πρόεδρο κ. Αργύρη.

Φυσικά ο υπουργός δεν έδειξε και ιδιαίτερα χαρούμενος, αφού όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όχι μόνο δεν χαιρετήθηκαν, αλλά δεν αντήλλαξαν ούτε μια ματιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι,  με αφορμή τα όσα ακούστηκαν από ορισμένες πλευρές, μετά την πρόσφατη "επιλεκτική αντικατάσταση" ορισμένων μελών της ΝΟΔΕ και τον αποκεφαλισμό της προέδρου Βίβιαν Αργύρη, χωρίς καμιά προειδοποίηση, ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας έκανε δήλωση στην οποία μεταξύ άλλων έλεγε ότι "...μου καταλογίζουν ευθύνη ακόμη… και για τον Τρωικό Πόλεμο"!
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ