2013-04-11 19:02:20
Φωτογραφία για Πάτρα: Πώς μπορείτε να προσφέρετε ρούχα και φάρμακα στη Δημοτική Ιματιοθήκη της Oβρυάς
Mετά την Πάτρα (εργατικές κατοικίες στη νέα εθνική οδό), τα Βραχνέικα και το Ρίο, τώρα δημιουργείται Δημοτική Ιματιοθήκη και στην Οβρυά, στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσάτιδος.

Παράλληλα εκεί, θα συγκεντρώνονται (και δεν θα διανέμονται) και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Πατρέων, που στεγάζεται επίσης στις εργατικές κατοικίες της νέας εθνικής οδού.

Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει από τα συνεργεία του Δήμου και μέχρι τις αρχές καλοκαιριού θα έχει διαμορφωθεί ο χώρος όπου θα φιλοξενεί τις δύο αυτές κοινωνικές δομές του Δήμου.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Οβρυάς Βασιλική Σιβρήκα -Κοτσόκολου, «η προσφορά των δημοτών καθημερινά σε ρούχα και φάρμακα είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Η ζήτηση αυτών των ειδών από οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας είναι η κύρια αιτία που μας οδήγησε στην απόφαση της δημιουργίας δημοτικής ιματιοθήκης και στην Οβρυά».

Όποιος δημότης επιθυμεί να προσφέρει ρούχα και φάρμακα μπορεί καθημερινά από 9 00- 14 00, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Οβρυάς (Δημοτική Ενότητα Μεσσάτιδος), Δημοκρατίας 209, Οβρυά Πατρών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ