2013-04-11 19:04:37
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΜΟΣΤΣΟΥΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ...
Οι Ουκρανοί επιμένουν για τον Ανατόλι Τίμοστσουκ τοποθετώντας τον ως έναν εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων του φετινού Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος μέσος της Μπάγερν Μονάχου αποτελεί γενικά μία δύσκολη περίπτωση, όμως τα ρεπορτάζ και οι πληροφορίες από την Ουκρανία συνεχίζουν να εμπλέκουν τον Ολυμπιακό μαζί του. Ο Τίμοστσουκ που είναι ένας παίκτης με αρκετούς τίτλους και μεγάλη εμπειρία και ικανότητα να παίξει και στον άξονα αλλά και στην άμυνα σε ηλικία 34 ετών. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι και παρά τα χρόνια του παραμένει... περιζήτητος στην ευρωπαϊκή ήπειρο και όχι μόνο.

Έτσι αρκετές ομάδες ήδη μιλούν μαζί του (σ.σ. από την Ιταλία όπως η Νάπολι καθώς και άλλες ομάδες) ενώ προς το παρόν ο ατζέντης του κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Όσο για τον ίδιο το μόνο που έχει ξεκαθαρίσει είναι πως θα φύγει από την Μπάγερν και το Μόναχο. Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση οι πρωταθλητές Ελλάδας τον έχουν ως βασικό τους στόχο και είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για άλλο έναν χρόνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ